Lempa UVC paviršių dezinfekavimui EFSEN BARx1

Kodas: 940.000103 Spausdinti
Su UV BARx1 lempa, sveriančia mažiau nei 2 kg, lengva dezinfekuoti paviršius, net ir sunkiai pasiekiamose vietose. Tai puikus įrankis biurams, mokykloms, ligoninėms ir kitoms vietoms dezinfekuoti, ypač paviršiams, kurių negalima apdoroti įprastomis dezinfekcijos priemonėmis!
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
1 597,20 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



UV BARx1 yra specialaus spektro UV spindulių lempa, skirta bakterijoms ir virusams naikinti bei dezinfekuoti paviršius.

UV lempa apšvietę paviršius jūs dezinfekuosite klaviatūras, telefonus, monitorius ir bendro naudojimo daiktus, ofise - kavos aparatus, kopijavimo ir spausdinimo mašinas, o taip pat durų rankenas ir kitus dažnai liečiamus paviršius viešose vietose kurie yra bakterijų bei virusų plitimo šaltinis.

UV BARx1 veikia pažeisdama virusų ir bakterijų DNR, kas užkerta tolimesnį viruso gebėjimą daugintis.

UV BARx1 nešiojamas įrenginys, sveria mažiau nei 2 kg. Naudojant tereikia tam tikrą laiką apšviesti paviršių.

Didelės galios UVC lemputė leidžia greitai pasiekti virusams sunaikinti reikalingą spindulių dozę, todėl ji idealiai tinka didesnėms patalpoms dezinfekuoti, ypač paviršiams kurių negalima apdoroti įprastomis dezinfekcijos priemonėmis.

Pagrindinės savybės:
• Naikina virusus ir bakterijas
• Paprastas ir greitas panaudojimas
• Mažas svoris
• 8-11 mW / cm2 apšvita 50 mm atstumu
• Veikia iki 8.000 valandų („EIT PowerPuckII MidRange UVC“)

Komplekte apsauginės pirštinės ir akiniai, taip pat saugos instrukcijos ir nuoroda į vaizdo saugos mokymus.

Dokumentai

Gamintojas

Karin Efsen, pradėjusi prekiauti elektronų pluošto kietinimu Šiaurės šalyse, 1986 metais pradėjo „Efsen Engineering A/S“. Šiandien bendrovė vadinasi „Efsen UV & EB technology“ ir gamina pramonines rašalo, lako ir dangų kietinimo sistemas naudojant UV šviesą.

Įsikūrusi Holte (Danija), bendrovė aprėpia tiek Skandinaviją, tiek Baltijos šalis, tiek Europą ir likusį pasaulį, turėdama įvairų produktų asortimentą, kuris yra naudingas elektronikos, optinio pluošto, medicinos, automobilių, grafikos/spausdinimo ir medienos pramonės šakoms, tame tarpe baldų ir pakavimo pramonėms.

Bendrovės ICAD technologija yra vienas iš svarbiausių naujausių UV pramonės laimėjimų, kuris pirmą kartą leidžia nuolat stebėti visą UV spinduliavimą gamybos metu. „Efsen UV & EB technology“ savo klientams suteikia aukštesnį proceso saugos lygį nei bendra UV rinka.

„Efsen UV & EB technology“ klientų galima rasti įvairiose pramonės šakose: medienos ir baldų, optinio pluošto, grafikos, spausdinimo ir konvertavimo, automobilių, medicinos ir elektronikos.

Išsaugotos prekės 0