Miltelinio dažymo rankinis purškimo komplektas Wagner SPRINT Airfluid XE

Kodas: 2355400 Spausdinti
Miltelinio dažymo rankinis purškimo komplektas Wagner SPRINT Airfluid XE skirtas aukštos kokybės paviršių dažymui.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
5 445,00 €
kompl / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 3 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Miltelinio dažymo rankinis purškimo komplektas Wagner SPRINT Airfluid XE tinka mažoms partijoms ir dažnam spalvų keitimui.

Valdymo įranga EPG SPRINT XE naudojama visiems parametrams nustatyti ir išsaugoti, o kartu su purkštuvu PEM-X1 gausite aukštos kokybės paviršių.

Dėka įstrižos miltelių dėžės padėties, panaudojami beveik visi milteliai.

Wagner SPRINT Airfluid XE privalumai:
• Intuityvus valdymas: optimalus valdymo elementų ir funkcijų išdėstymas bei unikalus dažų receptų reguliavimas leidžia intuityviai valdyti prietaisą. Išplėstinės naudotojo funkcijos leidžia išsaugoti iki 50 dengimo receptų ir individualiai reguliuoti daugelį kitų parametrų.
• Lengvas valdymas: aiškus valdymo elementų išdėstymas ir greitas dažų receptų reguliavimas EPG SPRINT XE valdymo bloke leidžia lengvai atlikti darbus.
• Puikūs dengimo rezultatai: integruota praplovimo funkcija vienu mygtuko paspaudimu, lanceto užraktas ir įvairūs kištukiniai įtaisai leidžia efektyviai keisti dėžutę ir spalvą.
• Lankstus pritaikymas: tinka mažoms partijoms ir dažnam spalvų keitimui. Dėl įstrižos miltelių dėžės padėties panaudojami beveik visi milteliai.
• Tvirtas ir mobilus: manevringas ir kartu stabilus įrangos vežimėlis su elektriniu vibraciniu stalu supaprastina rankinį dažymą ir užtikrina saugų darbą net ir nelygioje ar siauroje darbo aplinkoje.

Charakteristika

Darbinė temperatūra 5-45 °C
Apsaugos klasė IP 64
Įvesties įtampa 85-250 V
Svoris 38 kg
Sertifikavimas Atitinka ATEX direktyvą, atitinka CE direktyvą
Apdorojamos medžiagos Organiniai milteliniai dažai
Išvesties įtampa 0-100 kV
Maksimali miltelių išeiga 450 g/min
Oro įleidimo slėgis 6-8 barai
Poliariškumas Neigiamas

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0