Miltelinio dažymo sienelė Wagner ID transfer booth

Kodas: 3056730 Spausdinti
Miltelinio dažymo sienelė Wagner ID transfer booth specialiai sukurta mažoms ir didelėms serijoms dengti nepertraukiamu režimu.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Miltelinio dažymo sienelė Wagner ID transfer booth specialiai sukurta mažoms ir didelėms serijoms dengti nepertraukiamu režimu. Pasižymi tvirtomis ir įbrėžimams atspariomis nerūdijančio plieno grindimis.

Wagner ID transfer booth privalumai:
• Lengvas valdymas: didelė dažymo anga, optimalus objekto dydžio panaudojimas.
• Mažai priežiūros: lygi vidinė sienelė be nusėdimų, todėl lengvai valoma. Didelė priežiūros anga nugaroje.
• Didelis efektyvumas: trumpas, uždaras dažų miltelių ciklas su labai dideliu regeneravimo greičiu. Energiją taupantis recirkuliacinis oro režimas ir išmetamo oro recirkuliacija į darbo patalpą. Ekonomiškas ir naudojant mišrius miltelius vienspalviams atspalviams.

Charakteristika

Ilgis 2050 mm
Filtro paviršiaus plotas 30 m²
Įvesties įtampa 220-380 V
Įvesties dažnis 0-50 Hz
Aukštis 2485 mm
Apdorojamos medžiagos Organiniai milteliniai dažai
Filtro kasečių skaičius 3
Siurbimo galia 0-4000 m³/val
Variklio galia 2.2 kW

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės