Miltelinio dažymo linija Wagner M-Line

Miltelinio dažymo linija Wagner M-Line išplečia sistemų funkcines savybes ir siūlo komponentus bei lanksčias konfigūracijos galimybes sudėtingoms dažymo užduotims, taip pat ir esant dideliems ruošiniams.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Miltelinio dažymo linija Wagner M-Line išplečia E-Line Plus sistemų funkcines savybes ir siūlo komponentus bei lanksčias konfigūracijos galimybes sudėtingoms dažymo užduotims, taip pat ir esant dideliems ruošiniams.

Naudojant M-Line konfigūracijas galima patenkinti aukštus našumo, proceso efektyvumo ir spalvos keitimo galimybių reikalavimus.

Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras PXS, kuriame integruotas ultragarsinis sietas, užtikrina aukščiausią dangos kokybę ir leidžia pasiekti aukštą spalvos keitimo proceso automatizavimo lygį.

Wagner M-Line privalumai:
• Aukšta dažymo kokybė: aukštesni nei vidutiniai dažymo rezultatai dėl tvirtų ir galingų PEA-X1 automatinių purkštuvų, labai tikslių EPG-S2 valdymo blokų su aktyviu oro kiekio valdymu ir judėjimo sistemų, pasižyminčių didžiausiu tikslumu ir pakartojamumu.
• Efektyvus dažų miltelių siurbimas: neutralus dangai oro srautas, užtikrinantis didesnį dengimo efektyvumą dėl specialios PVC dažymo kameros konstrukcijos su dvipuse išmetimo sistema.
• Didelis efektyvumas ir mažesnės dažų miltelių sąnaudos: automatinis miltelių išvesties įjungimas ir (arba) išjungimas dengimo proceso metu naudojant išmaniąją tarpo ir aukščio kontrolę.
• Patogus ir galingas sistemos valdymas:patogus WICOS sistemos valdymas (miltelių paruošimo ir tiekimo centro, judesio sistemos, kameros, filtro) su 15,6 colių jutikliniu ekranu, integruotu į dažų miltelių centrą, siūlo papildomas standartizuotas duomenų sąsajas, automatizavimo funkcijas ir ypač paprastą, palyginti su E-Line sistema, išplėsto funkcijų spektro valdymą.
• Mažos energijos sąnaudos: didelis regeneravimo sistemos energijos vartojimo efektyvumas dėl patentuotos WAGNER EEP koncepcijos. Naudojant specialios konstrukcijos įsiurbimo vamzdžius ir monocikloną, bendras sistemos energijos sąnaudas galima sumažinti iki minimumo.
• Optimizuotas energijos suvartojimas: sumažintas sistemos energijos suvartojimas dėl energijos vartojimo efektyvumo paketo "Energy Efficiency Package Plus", kuris automatiškai pristabdo arba pristabdo sistemos komponentų veikimą esant komponentų spragoms.
• Puikus miltelių paruošimas: pasirinkus PXS miltelių paruošimo ir tiekimo centrą su visiškai integruotu ultragarsiniu sietu, milteliai paruošiami geriausiu būdu, kad dažymo rezultatai būtų aukštos kokybės.
• Aukštas visos sistemos našumas: automatinis didelių ir sudėtingų komponentų dažymas arba alternatyviai su dideliu konvejerio greičiu, siekiant didesnio našumo, galimas naudojant iki 36 purkštuvų.
• Lankstus rankinio dažymo pozicijų integravimas: įvairios rankinio dažymo priemonių integravimo galimybės, įskaitant kėlimo platformas.

Charakteristika

Dažymo kameros tipas M-Cube greito spalvų keitimo dažymo kamera
Galima paruošimo ir tiekimo įranga PXE, PXM, PXS, SuperCenter EVO
Galimas maksimalus purkštuvų skaičius 36 (maksimaliai 3 rankiniai)
Galimi automatiniai purkštuvai PEA X1, PEA X1 XL
Galimi horizontalūs manipuliatoriai HU1 (elektrinis) su skirtingomis eigomis (600/1000/1200/1600)
Galimi rankiniai purkštuvai PEM-X1
Galimi vertikalūs manipuliatoriai VU1-1800/2400/3000, VU2-1800/2400
Maksimalūs ruošinio matmenys 2500 mm (aukštis) x 1200 mm (plotis)
Proceso duomenų valdymas COATIFY, WAGNER DataHub (OPC UA)
Rankinis pataisymas Galimas pataisymas prieš ir po to, įskaitant kėlimo platformą
Sistemos valdymas WICOS (viskas viename) su 15,6 colių jutikliniu ekranu
Siurbimo pajėgumas (monociklonas/pofiltras) 13 000 Nm3/val (18,5 kW) iki 33 000 Nm3/val (55 kW)
Venturi pompa PI-F1 (80-360 g/min), PI-F1-S (80-450 g/min), HiCoatED (50-250 g/min)
Miltelinių likučių valdymas Automatinis miltelių atliekų šalinimas su pompa, mechaninė sklendė po galutiniu filtru
Šviežių miltelių tiekimas Maksimaliai 2 kartoninės dėžutės (25 kg) miltelių centre, maksimaliai 2 WAGNER BigBag šviežių miltelių stotis su automatiniu perjungimu
Sijojimas Tiekimo įrangoje integruotas ultragarsinis sietas (pasirinktinai)

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės