Pneumatinė sandėlio pakuočių pakėlimo sistema Lifts All FlexiCrane, iki 65 kg

Kodas: 0000404040 Spausdinti
Universali pneumatinė sandėlio pakuočių pakėlimo sistema „FlexiCrane“ leidžia sklandžiai, lengvai ir tyliai dirbti įvairiose pramonės šakose.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Universali pneumatinė sandėlio pakuočių pakėlimo sistema „FlexiCrane“ leidžia sklandžiai, lengvai ir tyliai dirbti įvairiose pramonės šakose.

Montuojama su plieniniu stulpeliu ant sienos, lubų ar grindų, atsižvelgiant į darbo vietos specifiką. Stulpelio ilgis gali būti pritaikytas pagal poreikį. Maksimalus pakėlimas iki 65 kg.

Privalumai:
• Tyli ir lengvo svorio: dėl lengvo dizaino ir patogaus dydžio „FlexiCrane“ galima lengvai sumontuoti per trumpą laiką. Mažas svoris kartu su mažos trinties guoliais suteikia labai tylų ir sklandų veikimą.
• Gera rotacija: dėl sumanaus oro įsiurbimo modelio rankena gali rotuoti įvairiais apsisukimais.
• Nerūdijančio plieno - jautriai aplinkai: lygus ir lengvai valomas, gali būti naudojamas jautrioje aplinkoje, pavyzdžiui, farmacijos ar maisto perdirbimo pramonėje.

Charakteristika

Spalva Raudona (RAL 3020)
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 65 kg
Maksimalus pakuotės perkėlimo nuotolis 2/3 m 360°
Mobilumas Neribotas
Stulpų pagrindo dydis 37 x 37 cm
Ant grindų pritvirtinto stulpo ilgis 0.5-2.5 m
Ant grindų pritvirtinto mobile stulpo ilgis 2.16-3.4 m
Ant sienos pritvirtinto stulpo ilgis 0.5-1 m
Ant lubų pritvirtinto stulpo ilgis 0.15-2 m
Reikalingas oro slėgis Suspaustas oras (6-7 bar)
Rekomenduojama pramonės šaka Metalo pramonei

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0