Daugialypis vakuuminis griebtuvas pakuotėms perkelti Lifts All Basic, iki 35/50 kg

Kodas: 93-10034 Spausdinti
Daugialypis vakuuminis griebtuvas „Basic“ puikiai tinka kelti ir perkelti įvairius gaminius, kaip, pvz., dėžutes, lakštus, maišus, kibirus, konteinerius, padėklus.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Daugialypis vakuuminis griebtuvas „Basic“ puikiai tinka kelti ir perkelti įvairius gaminius, kaip, pvz., dėžutes, lakštus, maišus, kibirus, konteinerius, padėklus. Pakėlimo galia iki 35/50 kg priklausomai nuo pasirinkto modelio.

Tose darbo vietose, kur prekės turi judėti greitai ir efektyviai, pavyzdžiui, sandėliuose ir pakavimo bei paskirstymo centruose, „Basic“ griebtuvas tam puikiai tinka.

Privalumai:
• Vakuuminis griebtuvas: naudojant valdiklius aukštyn ir žemyn, kurie teikia proporcingą greičio valdymą, kartu su laisva perkeliamo krovinio rotacija, tai leidžia lengvai, atidžiai ir tiksliai padėti krovinį, jei to reikia.
• Saugesnis kėlimas: tai patikimas kėlimo įrankis. Jei nepavyks pasiekti reikiamo vakuumo lygio, krovinys nebus keliamas ir jei kėlimo metu vakuumo lygis sumažės, „Basic“ lėtai nusileis į žemę. Niekas nesusižeidžia ir niekas nelūžta.
• Skirtingi vakuuminiai pritaikymai: atsižvelgiant į krovinio dydį ir svorį, skirtingiems poreikiams gali būti geriau pritaikyta kitokia vakuuminė programa. Jei nė viena iš standartinių pritaikymo programų neatitinka reikalingų poreikių, yra galimybė suprojektuoti ir sukurti kiekvieno poreikiams pritaikytą programą.
• Griebtuvas su kabliu: įmontuotas kablys, kurį prireikus galima lengvai pasiekti. Tai ypač naudinga tada, kai reikia pakelti ir dėžes, ir krepšius. Kai reikalinga tik kabliuko aplikacija, yra du specialūs kabliukai. Vienas, kuris saugiai ir patikimai laikysis ant kibirų, skardinių, konteinerių ir kt. Ir kitas skirtas ES padėklams pakelti.
• Intuityvus įrankis: rankena tinka tiek didelėms, tiek mažoms rankoms, ją gali naudoti tiek dešinieji, tiek kairiarankiai. Dėka ergonomiško dizaino ir intuityvaus valdymo, išmokti naudotis „Basic“ labai paprasta. Vartotojai, pabandę naudotis šiuo įrankiu, greitai supranta, kad kėlimo darbai yra greitesni ir lengvesni nei rankinis kėlimas vienam ar kartu su kolega.
• Galimi 4 dizainai: priklausomai nuo to, ką norite pakelti, galite pasirinkti „Basic“ su vertikaliu arba žemai pastatytu horizontaliu „BalTrol“. Tiek horizontalus tiek ir vertikalus „Basic“ turi du variantus, kurių pakėlimo galia gali būti 35 arba 50 kg.
• Patikima technika: gamintojas užsiima pneumatinių kėlimo įrankių projektavimu ir gamyba nuo 1994 m. Pagaminta tūkstančius unikalių, pritaikytų kėlimo sprendimų. „Basic“ buvo sukurta remiantis visų šių metų patirtimi, bandymais ir tobulinimu.

Charakteristika

Maksimalus keliamos pakuotės svoris 35/50 kg
Mobilumas Neribotas
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Maksimalus kėlimo aukštis 1,5 m
Triukšmo lygis - kartoninės dėžutės 63 dB
Triukšmo lygis - hermetiškos medžiagos 0 db
Rekomenduojama pramonės šaka Oro uostų pramonei

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės