Griebtuvas kartoninėms dėžėms kelti Lifts All Manhattan Cardboard Box, iki 50 kg

Kodas: 89-11789 Spausdinti
Griebtuvas Manhattan Cardboard Box yra skirtas didelėms kartoninėms dėžėms kelti ir sukrauti vieną ant kitos, o tai ypač naudinga baldų pramonėje.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Griebtuvas Manhattan Cardboard Box yra skirtas didelėms kartoninėms dėžėms kelti ir sukrauti vieną ant kitos, o tai ypač naudinga baldų pramonėje.

Yra su dviem keičiamomis programomis, skirtomis skirtingo dydžio ir svorio dėžėms. Šių programų vakuuminiai pritraukėjai yra sukurti taip, kad būtų galima saugiai sugriebti kartoną.

2,1 metro eigos ilgio Manhattan Cardboard Box puikiai tinka kelti dėžes aukštai siaurose erdvėse. Kalbant apie ergonomiką, operatoriaus rankos visada yra ergonomiškai išdėstytos juosmens aukštyje dirbant su griebtuvu.

Charakteristika

Maksimalus keliamos pakuotės svoris 50 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Rekomenduojama pramonės šaka Medienos ir baldų pramonei
Paskirstymo centrams ir sandėliams
Tinka pakuotėms kelti Kartoninėms dėžutėms

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės