Padėklų krautuvas Lifts All Manhattan, iki 30 kg

Kodas: 89-2872 Spausdinti
Padėklų griebtuvas daugiausia naudojamas kelti ir krauti padėklus, kurie sveria iki 30 kg.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Padėklų griebtuvas daugiausia naudojamas kelti ir krauti padėklus, kurie sveria iki 30 kg. Turi paprastą konstrukciją, kuri efektyviai pakelia padėklus iš vienos vietos į kitą.

Krautuvas pranoksta kitus stambesnius padėklų keltuvus ir šakinius krautuvus, nes suima padėklus iš apačios ir gali juos pastatyti ten, kur šakiniai krautuvai netelpa, ir aukštai, kur kiti ant grindų įrengti negali pasiekti.

Operatorius valdo įrankį aukštyn ir žemyn nukreiptomis svirtimis (Pro Speed-Handle). Tiksliam išdėstymui operatorius gali rankiniu būdu reguliuoti vertikalią padėklo padėtį maždaug 5-10 cm.

Charakteristika

Svoris 50 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 30 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Rekomenduojama pramonės šaka Paskirstymo centrams ir sandėliams

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0