Griebtuvas durims kelti Lifts All, iki 80 kg

Kodas: 89-12187 Spausdinti
Su šiuo durų griebtuvu galite lengvai ir be vargo pakelti duris iki 80 kg, todėl darbas tampa efektyvesnis.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Su šiuo durų griebtuvu galite lengvai ir be vargo pakelti duris iki 80 kg. Kėlimo įrankis yra ypač naudingas palengvinant surinkimo darbus, nes jį labai lengva manevruoti.

Duris gali būti nepatogu pakelti patiems ir paprastai reikia dviejų žmonių. Naudojant šį kėlimo sprendimą, vienas žmogus nesunkiai atlieka darbą pats, todėl darbas tampa efektyvesnis.

Kėlimo įrankį galime pritaikyti pagal skirtingus poreikius. Priklausomai nuo to, kaip norima manevruoti, galime sureguliuoti maksimalią keliamąją galią, pakreipimo ir sukimosi funkcijas bei kaip įrankis turi suimti krovinį.

Griebtuvą galime pritaikyti įvairių formų ir dydžių durims pakelti. Taip pat galite jį naudoti norėdami kelti įvairius gaminius, tokius kaip rėmai, lentos ir kitų rūšių kroviniai.

Charakteristika

Svoris 61 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 80 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Rekomenduojama pramonės šaka Medienos ir baldų pramonei
Tinka pakuotėms kelti Durims, rėmams
Griebtuvo tipas Mechaninis

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės