Griebtuvas spintelėms kelti Lifts All, iki 80 kg

Kodas: 89-12071 Spausdinti
Šis griebtuvas gali būti naudojamas įvairių tipų baldams, pvz., virtuvės spintelėms, spintoms iki 80 kg kelti.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Šis griebtuvas gali būti naudojamas įvairių tipų baldams kelti. Pavyzdžiui, tinka pakelti virtuvės spinteles, spintas, ar kitus baldus iki 80 kg.

Užuot paprašę kolegos padėti pakelti ar pastatyti spintelę, šis kėlimo įrankis gali atlikti šį darbą. Operatorius paprastai prideda vakuuminius puodelius prie objekto ir paspaudžia mygtuką.

Vakuuminės technologijos dėka kėlimo įrankis tvirtai suima spintelę aplink šonus. Tada spintelę galima pakelti, pakreipti arba pasukti, prieš ją pastatant į norimą padėtį.

Charakteristika

Svoris 60 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 80 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Rekomenduojama pramonės šaka Medienos ir baldų pramonei
Griebtuvo tipas Vakuuminis

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės