Klijai parketui Dana Lim Hybrid 269, 10 ltr

Kodas: 26910 Spausdinti
Klijai parketo montavimui Dana Lim Hybrid 269 - tai elastinga, greitai kietėjanti ir drėgmę sumažinanti membrana medinių dangų klijavimui.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
89,00 €
vnt / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 5 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Hybrid 269 elastingi ir greitai kietėjantys parketo klijai skirti klijuoti masyvo, dviejų/trijų sluoksnių parketo lenteles, mozaiką, medienos blokus prie betono, plieno ar aliuminio pagrindo.

Hybrid 269 gali būti naudojamas konstrukcijose, kuriose drėgmės kiekis yra iki 85 % santykinio drėgnumo. Klijų tankis 1,56 kg/ltr.

Klijai neturi vandens, izocianatų ar organinių tirpiklių, kietėja reaguodami su ore esančia drėgme.

Atitinka ISO 17178 standartą, skirti parketui klijuoti prie įvairių paviršių.

Charakteristika

Spalva Šviesiai ruda
Tipas SMP
Tankis ~ 1,56 kg/l
Galiojimo laikas Mažiausiai 12 mėnesių neatidarytoje pakuotėje, jei laikomas sausai ir vėsiai
Konsistencija Tiksotropinė pasta
Sausųjų medžiagų kiekis 100 %

Dokumentai

Gamintojas

Dana Lim istorija prasidėjo 1928 m. pavasarį, kuomet Kai Leopold Hansen kilo idėja apie naujo tipo stiprius klijus. Nuo tada Dana Lim yra žinomas kiekvieno dano buityje, o likusiose Skandinavijos šalyse ir Europoje tapo žinomi kaip pirmaujantis klijų, hermetikų ir glaisto gamintojas, kuris nustato naujus standartus funkcionalumui, kokybei ir vartotojų patogumui. 

Įmonės pagrindiniai principai: orientacija į klientą ir rinką; itin specializuotų produktų kūrimas, atsižvelgiant į jų naudojimą; atviras, aplinkai saugus ir atsakingas požiūris į verslą. 

Siekiama, kad šie trys veiksniai padės pakloti tvarius ir ilgalaikius pamatus įmonės augimui ateityje ir vartotojų poreikių išpildymui.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės