Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner IPS

Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner IPS yra galinga, itin integruota ir visiškai automatizuota dažų miltelių tiekimo ir spalvos keitimo sistema.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner IPS yra galinga, itin integruota ir visiškai automatizuota dažų miltelių tiekimo ir spalvos keitimo sistema.

Turi dvigubą šviežių miltelių tiekimą, miltelių paruošimą ultragarso sijojimo, vibravimo ir fluidizavimo būdais, taip pat labai tikslius miltelių dozavimo elementus milteliams tiekti į purkštuvus.

Integruoti jutikliai, tokie kaip svorio, srauto, slėgio ir lygio, taip pat visiškai automatinė spalvos keitimo sistema užtikrina didelį efektyvumą ir našumą.

Dėl SFT ("Smart Feeding Technology") padavimo koncepcijos užtikrinamas pastovus dažų miltelių padavimas net ir esant dideliam našumui ilgą laiką. IPS yra integruota į išbaigtą sistemą su centriniu valdymu.

Wagner IPS privalumai:
• Puikūs dažymo rezultatai: integruoti jutikliai, tokie kaip svorio, srauto, slėgio ir lygio, taip pat visiškai automatinis spalvos keitimas užtikrina didelį ekonomiškumą ir našumą.
• Patikimas: SFT padavimo koncepcija užtikrina pastovų miltelių padavimą net ir esant dideliam našumui ilgą laiką.
• Lengvas valdymas: IPS yra integruota į išbaigtą sistemą su centriniu valdymu. Intuityviai valdomas ir lanksčiai išdėstomas jutiklinis ekranas leidžia greitai apmokyti net ir dažnai keičiantis personalui.
• Aukšta paviršiaus kokybė: IPS MASTER integruoja miltelių paruošimą, tiekimą ir dozavimą į uždarą sistemą, o tai padeda užtikrinti švarią darbo aplinką. Dėl moderniausio miltelių paruošimo su ultragarsiniu šviežių ir recirkuliuojamų miltelių sijojimu bei vibruojančio ir skystinančio konteinerio užtikrinamas labai aukštas dangos grynumo laipsnis.
• Mažai priežiūros: naujoviškas šviežių ir recirkuliuojamų miltelių dozavimas be kinetinės energijos (Soft Flow Feeding) leidžia švelniai įvesti miltelius į skysčio talpyklą. Taip gerokai sumažinamos nusidėvėjimo ir techninės priežiūros išlaidos.

Charakteristika

Šviežių miltelių tiekimas 2 šviežių miltelių dėžės po 25 kg arba 1 dėžė ir 1 skystų miltelių talpykla po 50 kg (pasirinktinai: WAGNER BigBag)
Aptikimo funkcija Šviesos juostos/lazerio aptikimas pagal kliento konfigūraciją
Energijos vartojimo efektyvumo paketas EEP Neprivaloma
Galimas miltelinės žarnos ilgis Maksimalus 30 m
Galimas miltelinės žarnos skersmuo 9-11 mm
Galimos sąsajos MES, ERP su kliento konfigūracija
Jutiklinio ekrano dydis 15,6 colio (antrasis valdymo skydelis neprivalomas)
Maksimalus purkštuvų skaičius 36 (rankiniai ir automatiniai purkštuvai)
Miltelių dozavimas Didžiausia 400 g/min (vienam purkštuvui), iš viso apie 7-8 kg/min
Pristatymo apimtis IPS MASTER ir SMART BOXER
Ultragarsinis sietelis 265 µm su "cool sieve" technologija
Valdymas WICOS (WAGNER integruota valdymo ir operacinė sistema)

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0