Pneumatinė sandėlio pakuočių pakėlimo sistema Lifts All MaxiCrane, iki 100 kg

Kodas: 0000404042 Spausdinti
„MaxiCrane“ yra efektyvi pakuočių pakėlimo sistema, kuri greitai ir lengvai gali pakelti iki 100 kg sveriantį krovinį.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

„MaxiCrane“ yra efektyvi pakuočių pakėlimo sistema, kuri greitai ir lengvai gali pakelti iki 100 kg sveriantį krovinį. Su 4 m darbinio ploto pasiekiamumu tai yra labai universali ir manevringa sistema. Puikus pasirinkimas mažesnėse darbo vietose.

Paprastai montuojama ant kolonos, kuri buvo pritvirtinta prie grindų. Tačiau taip pat gali būti montuojama ant lubų arba ant sienos. Dėl to tai yra labai universalus sprendimas, tinkantis daugeliui skirtingų darbo vietų. Palyginti su pirmtaku, „FlexiCrane“, „MaxiCrane“ yra tvirtesnės konstrukcijos ir gali pakelti sunkesnius krovinius.

Dėl patogaus dydžio ir svorio galima lengvai ir greitai sumontuoti. Mažas svoris kartu su mažos trinties guoliais suteikia „MaxiCrane“ tylų ir gerai pritaikytą veikimą darbo aplinkoje. Judrumas ir lankstumas pranoksta visas kitas pakėlimo sistemas.

Krovinių pakėlimo sprendimas taupo ne tik nugarą, klubus ir pečius, bet ir laiką bei pinigus. Kadangi veikia suslėgtu oru, išlaidos energijai yra sumažintos iki minimumo.

Charakteristika

Spalva Raudona (RAL 3020)
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 100 kg
Maksimalus pakuotės perkėlimo nuotolis 4 m
Stulpų pagrindo dydis 45 x 45 cm
Reikalingas oro slėgis Švarus, sausas suspaustas oras (6-7 bar)
Maksimalus stovo aukštis 3 m
Rankos dalies prie stulpo sukimosi spindulys 270°
Antrosios rankos dalies pasisukimo spindulys Neribotas
Rekomenduojama pramonės šaka Metalo pramonei

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0