Horizontalaus tipo traversinė pakuočių kėlimo sistema Lifts All, iki 600 kg

Kodas: 0000404100 Spausdinti
Horizontalaus tipo traversinė pakuočių kėlimo sistema pagaminta iš aliuminio, todėl yra tvirta, lanksti ir veikia tyliai - idealiai tinka gerai darbo aplinkai.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Horizontalaus tipo traversinė pakuočių kėlimo sistema pagaminta iš aliuminio, todėl yra tvirta, lanksti ir veikia tyliai - idealiai tinka gerai darbo aplinkai. Palyginti su kitomis pakuočių kėlimo sistemomis, šiai sistemai reikalinga tik trečdalis jėgos, reikalingos perkelti objektams. Maksimalus pakėlimas iki 600 kg.

Pakėlimo sistemas galima montuoti įvairiais būdais, pavyzdžiui, ant lubų, sienos ar ant stulpų - viskas priklauso nuo turimos vietos ir aplinkos. Jei lubos yra per aukštos arba žemos, arba jei kiti veiksniai apsunkina kėlimo sistemos montavimą, galima pritaikyti, kad atitiktų darbo vietą, aplinką ir kėlimo poreikius.

Galima modifikuoti ir horizontalaus tipo sistemą, gali būti pagaminta kaip mažai, kad sutaupytų vietos, arba gali būti išplėsta. Pvz., Jei vartotojui reikia pasiekti zoną, esančią už traversinės sistemos rėmo, galima modifikuoti sistemą šiuo tikslu su prailginamu teleskopiniu bėgiu.

Skersinių sistemų bėgiai yra tinkami švarių patalpų aplinkai. Naudojant paprastus priedus, galima užsandarinti bėgius, kad juose nesikauptų dulkių dalelės.

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0