Keliamoji sistema su mobilia platforma Lifts All Speedy Picker, iki 65 kg

Kodas: 89-11954 Spausdinti
„Speedy Picker“ yra sistema krauti krovinius sandėliuose ir paskirstymo centruose, kur pakėlimo įrankis visada yra po ranka, taip darbus galima atlikti greičiau, lengviau ir saugiau.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



„Speedy Picker“ yra sistema krauti krovinius sandėliuose ir paskirstymo centruose. Keliamąją sistemą sudaro krano rankena ir pakėlimo įrankis, sujungtas su kompresoriumi.

Montuojama ant autokrautuvo, kuriuo operatorus juda viso darbo proceso metu. Tokiu būdu pakėlimo įrankis visada yra po ranka.

Kadangi operatoriui nebereikia rankiniu būdu kelti krovinių, rizika susižeisti yra sumažinta. Naudojant „Speedy Picker“, darbus galima atlikti greičiau, lengviau ir saugiau.

Privalumai:
• Ergonomiškas: pakėlimo įrankis paleidžiamas automatiškai, kai jis tvirtai pritvirtinamas ant keliamo gaminio. Tada operatorius gali lengvai pakelti gaminį ir manevruoti. Įrankis ergonomiškai sukurtas tiek kairės, tiek dešinės rankos operatoriams, ir turi tik vieną mygtuko valdomą funkciją, kuri naudojama kroviniui padėti į paskirtą vietą. Unikali pakreipimo funkcija suteikia operatoriui galimybę įvairiai judėti tarp krovinių paėmimo iš viršaus ar iš šono. Tai leidžia lengvai iškrauti produktus iš aukštesnių padėčių, pakeliant juos iš šono.
• Lanksti krautuvo ranka: vikri ir lanksti krano rankena suteikia greitesnį pakėlimą iš abiejų pusių. Krovinį subalansuoja kėlimo įrankis, o operatorius gali jį pakelti ir nuleisti be jokių mygtukų. Kai užduotis atlikta, kėlimo įrankis yra grąžinamas į vieną iš dokų stočių ir krano rankena yra užfiksuojama „stovėjimo režime“. Tada operatorius gali saugiai važiuoti į kitą vietą.
• Pritaikoma rankena daugumai krautuvų: „Speedy Picker“ rankeną galima montuoti daugumai naudojamų sandėlio krautuvų tipų. Bendradarbiaujant su krautuvų gamintojais, sukurtas sprendimas, kuris geriausiai tinka daugumai krautuvų tipų. Atsižvelgiant į keliamus gaminius, kėlimo įrankį taip pat galima perjungti, pavyzdžiui, į kablį ar mechaninį griebtuvą.
• Apsauga nuo darbo perkrovos ir sužalojimų: sandėlio darbuotojas per valandą dažniausiai pakelia apie 120 pakuočių. Iš viso šis asmuo per 8 valandų darbo dieną pakelia maždaug 15–16 tonų svorio. Pagal privalomus darbo reikalavimus darbdavys privalo tinkamai pritaikyti darbo vietą, kad sumažintų darbuotojų perkrovos riziką. Užuot fiziškai nuvarginus darbuotojus sunkiai keliant rankomis, „Speedy Picker“ gali pernešti krovinį, kol darbuotojas išlaiko greitį ir tikslumą.

Charakteristika

Svoris 145 kg, priklausomai nuo kompresoriaus dydžio
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 65 kg
Valdymo blokas Balansavimas su automatiniu paleidimu
Krano rankena 2000 mm „FlexiCrane“ kranas, su užraktu
Galimas pakėlimų skaičius per valandą 100-120
Rekomenduojama pramonės šaka Paskirstymo centrams ir sandėliams
Tinka pakuotėms kelti Kartoninėms dėžutėms

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0