Griebtuvas padangoms ir ratams kelti Lifts All, iki 75 kg

Kodas: 92-10019 Spausdinti
„Lifts All“ padangų griebtuvas yra saugus ir greitas pakėlimo įrankis, palengvinantis padangų ir ratų montavimą.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



„Lifts All“ padangų griebtuvas yra saugus ir greitas pakėlimo įrankis. Užuot kėlę padangas ir ratus rankiniu būdu, rizikuodami susižeisti, pasinaudojant šiuo įrankiu, montavimą galite atlikti greitai ir saugiai.

Operatorius visada yra šalia rato, todėl jį lengva pasiekti, kai montuojama ant ašies. Operatorius taip pat nusprendžia, kaip greitai jis nori pakelti, naudodamas „Pro Speed Handle“ valdiklį. Ratas gali būti pasuktas ir pakreiptas, kad būtų idealiai pritaikyta varžtų skylėms.

Padėtis taip pat gali būti tiksliai sureguliuota rankomis tiesiai ant rato, nenaudojant valdymo bloko. Kėlimo įrankio sukibimo pirštai lengvai sureguliuojami taip, kad tilptų įvairių dydžių ratai ir padangos, tarp 600-840 mm skersmens ir iki 75 kg. Reguliavimas atliekamas akimirksniu. Nereikia jokių įrankių.

Rankinis padangų kėlimas dažnai yra nepatogus ir žalingas kaklui, nugarai, pečiams ir rankoms. Šis griebtuvas yra puiki alternatyva, palengvinanti darbą. Ergonomiškas dizainas iš karto pagerina produktyvumą ir netrukus operatorius pastebi pagerėjusią asmens sveikatą. Darbdaviui nauda - mažiau rūpesčių dėl nedarbingumo.

Charakteristika

Svoris 35 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 75 kg
Mobilumas +/- 45°
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Pakreipimo pajėgumas 90°
Išorinis padangos skersmuo 600-840 mm
Rekomenduojama pramonės šaka Automobilių pramonei
Tinka pakuotėms kelti Ratams

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0