Griebtuvas mediniams gaminiams kelti Lifts All ProWood 60, iki 60 kg

Kodas: 92-10023 Spausdinti
Griebtuvas „ProWood 60“ gali lengvai pakelti visų rūšių stiklus ir plokštes iki 60 kg, darbą atliekant be vargo.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Griebtuvas „ProWood 60“ gali lengvai pakelti visų rūšių stiklus ir plokštes iki 60 kg. Užuot rankiniu būdu keliant sunkias ir nepatogias lentas ar netgi naudojant krautuvą, „ProWood“ darbą atlieka be vargo.

Reguliuojamas ilgis ir plotis tarp vakuuminių pritraukėjų ir ergonomiškas dizainas yra ypatybės, dėl kurių šis griebtuvas tinka daugumai pramonės šakų. Ypač populiarus tarp durų ir virtuvės baldų pramonės gamintojų.

Žalios spalvos "akis" parodo, kada pasiektas tinkamas vakuumo lygis ir kada saugu kelti. Kėlimo metu apkrovos apsaugos funkcija apsaugo lentą ar kitą keliamą krovinį nuo netyčinio atleidimo.

Proporcingas valdymas leidžia labai atsargiai pastatyti gaminį, nepažeidžiant. Jei plokštė ar kitas krovinys bus montuojama, ją galima lengvai valdyti rankomis, nenaudojant valdymo bloko.

„ProWood“ skirtas visų rūšių gaminiams, kaip pvz., lakštams, sunkioms plokštėms, metaliniams ar stikliniams lakštams, faneroms ir medžio lentoms.

Be „PW60“, yra dar trys modeliai, priklausomai nuo keliamo gaminio dydžio ir svorio: PW100, PW120 ir PW200. Visuose yra vakuuminiai pritraukėjai, kurių ilgis ir plotis yra reguliuojami.

Operatorius lengvai gali atlikti pakeitimus, nenaudodamas jokių įrankių. Griebtuvą galima užsisakyti su pakreipimo funkcija arba be jos.

Charakteristika

Aukštis 677 mm
Svoris 30 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 60 kg
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Vakuuminiai pritraukėjai Reguliuojami: 510-610 mm X ašyje, 305-605 mm Y ašyje
Rekomenduojama pramonės šaka Medienos ir baldų pramonei
Metalo pramonei
Vėdinimo pramonei
Tinka pakuotėms kelti Durims, rėmams

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0