Elektrinė konteinerių pakrovimo sistema Lifts All e-CLS, iki 50 kg

Kodas: 96-10072 Spausdinti
Elektrinė konteinerių pakrovimo sistema „e-CLS“ yra optimalus pasirinkimas keliant kartonines dėžes ar padėklus sandėliuose ir paskirstymo centruose, bagažo tvarkymui oro uostuose.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Elektrinė konteinerių pakrovimo sistema „e-CLS“ yra optimalus pasirinkimas keliant kartonines dėžes ar padėklus sandėliuose ir paskirstymo centruose, bagažo tvarkymui oro uostuose.

Privalumai:
• Ergonomiška ir greita: turi rankenas iš kelių pusių, kad būtų pasiektas maksimalus valdymas ir ergonomiškas judėjimas visomis kryptimis. Rankenose yra gerai išdėstyti manevravimo mygtukai, todėl jie tinka tiek kairiarankiams, tiek dešiniarankiams. Naudojantis šiuo įrankiu, sumažinama rizika patirti nugaros traumą.
• Lengva manevruoti: yra įdiegta sistema, kuri gali užfiksuoti perkėlimo platformą horizontaliai ir vertikaliai. Raudoni šviesos diodai užsidega, kai platforma yra užrakinta. Kai operatorius suima rankeną, diodai tampa žali ir perkėlimo platforma automatiškai atrakinama. Ant pakrovimo sistemos pakraunamos dėžės ar dėklai, kuriuos operatorius gali judinti vertikaliai arba horizontaliai, o iškrovimas vyksta be jokio sunkaus kėlimo. Traversinė sistema suteikia „e-CLS“ mobilumą ir lengvą valdymą. Yra keturi valdymo mygtukai, skirti judėti vertikaliai, po vieną mygtuką kiekvienoje rankenos pusėje. Vienu mygtuko paspaudimu platforma pakeliama iki bagažo „stovėjimo“ lygio. Kitą kartą prireikus, ją galima lengvai nuleisti „žemyn“.
• Saugos funkcijos: raudoni avarinio sustabdymo mygtukai įdiegti ir ant stovo ir ant perkėlimo platformos. Įjungus avarinį sustabdymą, maitinimas nutrūksta ir įrenginys sustoja. Jeigu neįprastai didelis svoris perkeliamas, dėl pernelyg didelės apkrovos, įrenginys automatiškai sustoja. Tai sumažina susižalojimų riziką.

Charakteristika

Įtampa 230 V/850 W
Svoris 136 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 50 kg
Maksimalus kėlimo aukštis 1970 mm
Vertikalus greitis 0,5 m/s (reguliuojamas)
Rekomenduojama pramonės šaka Oro uostų pramonei
Paskirstymo centrams ir sandėliams

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0