Griebtuvas rotoriams Lifts All Manhattan Combi, 140 kg

Kodas: 89-12106 Spausdinti
Griebtuvas rotoriams „Manhattan Combi" - tai kėlimo įrankis, keliantis krovinius tiek mechaniškai, tiek vakuuminiu būdu.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Griebtuvas rotoriams „Manhattan Combi" - tai kėlimo įrankis, keliantis krovinius tiek mechaniškai, tiek vakuuminiu būdu.

Tai kombinuotas kėlimo įrankis, kurio pritaikymas keičiamas. Jei norite pakelti plokščius paviršius, pvz., metalo lakštus, reikia naudoti vakuuminį įrenginį.

Šis griebtuvas turi ekvalaizerį (Equalizer), kuris leidžia pakelti krovinį išlaikant milimetro tikslumo pusiausvyroje. Subalansuotas krovinys yra būtinas norint valdyti mašiną ir krovinį uždarose erdvėse. Maksimali šio kėlimo įrankio keliamoji galia yra 140 kg mechaniniu būdu ir 50 kg vakuuminiu būdu.

Kai krovinys yra ore, ekvalaizeris nustato krovinio svorį ir elektroniniu būdu jį išbalansuoja, todėl krovinys išsitiesina. Tada operatorius gali stabiliai ir saugiai perkelti krovinį. Norėdami pakelti metalinius lakštus ar kitas plokščias orui nepralaidžias medžiagas, tiesiog perjunkite į vakuuminį režimą ir padėkite pritraukėjus ant krovinio. Tada operatorius gali lengvai perkelti metalo lakštus arba krovinį, nekeldamas jokio sunkaus svorio.

Ekvalaizerį galima montuoti ant visų Lifts All kėlimo įrankių. Jis kontroliuoja pneumatinio keltuvo elementų judėjimą. Leidžia lengviau pakelti panašius skirtingo svorio krovinius ir tiksliai valdyti krovinį, nes siūlo nuolatinį krovinio balansavimą ore ir ištiesina krovinį jam kylant. Nepriklausomai nuo krovinio svorio, ekvalaizeris leidžia kelti saugiai.

Charakteristika

Svoris 100 kg
Maksimalus keliamos pakuotės svoris 140 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0