Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner PXM

Wagner PXM yra modulinė dažų miltelių tiekimo sistema, kurią galima individualiai sukonfigūruoti į bendrą sistemą su sistemos valdymu.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Wagner PXM yra modulinė dažų miltelių tiekimo sistema, kurią galima individualiai sukonfigūruoti į bendrą sistemą su sistemos valdymu.

Tiekimas iš dėžės, kurioje yra iki 14 purkštukų, arba skysčio talpyklos, kurioje yra iki 34 purkštukų, taip pat papildomi moduliai, pavyzdžiui, siurbimo filtras, EPG stovas ir šviežių miltelių tiekimas, suteikia galimybę įvairiam pritaikymui.

Wagner PXM privalumai:
• Lankstus pritaikymas: tiekimas iš dėžės arba skysčio talpyklos su iki 34 purkštukų, taip pat papildomi moduliai, tokie kaip filtro siurbimas, EPG stovas ir šviežių miltelių tiekimas, suteikia įvairaus pritaikymo galimybę.
• Lengvas valdymas: jutiklinio ekrano naudotojo sąsaja, kad būtų lengva ir suprantama valdyti visas funkcijas.
• Greitas spalvų keitimas: integruoti automatinio impulsinio praplovimo moduliai leidžia greitai pakeisti spalvą ir taip sumažinti prastovas.
• Didelis našumas: nuolatinė miltelių išeiga pasiekiama dėl pastovaus įsiurbimo vamzdžių panardinimo gylio.

Charakteristika

Ilgis 1400 mm
Plotis 2170 mm
Aukštis 2660 mm
Apdorojamos medžiagos Organiniai milteliniai dažai
Oro suvartojimo diapazonas 0-25 Nm³/val
Oro įleidimo slėgis 6-8 barai

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0