Miltelinio dažo tiekimo centras Wagner IP 5000

Kodas: 241004 Spausdinti
Wagner IP 5000 yra padavimo sistema, skirta dideliems dažų miltelių kiekiams tiekti žėmu oru, pasižyminti greitu dažų keitimu, patikimumu, dideliu našumu ir lanksčiu pritaikymu.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Wagner IP 5000 yra padavimo sistema, skirta dideliems dažų miltelių kiekiams tiekti žėmu oru. Gali pernešti iki 5 kg/min miltelių kiekį su mažai dulkių.

Integruotas techninės priežiūros intervalų ekranas, todėl beveik išvengiama neplanuotų gamybos pertraukų.

Integruota automatinė praplovimo ir valymo programa, užtikrinanti saugų ir greitą spalvų keitimą.

Wagner IP 5000 privalumai:
• Greitas dažų keitimas: paprastas valdymas be daugkartinio klavišų priskyrimo. Automatinė siurbimo ir padavimo krypties valymo programa bei reguliuojama praplovimo funkcija leidžia greitai pakeisti spalvą.
• Puikūs dažymo rezultatai: keturi iš anksto nustatyti ir laisvai programuojami dažų receptai plokščioms ir sudėtingoms detalėms, taip pat pakartotiniam dengimui leidžia sutaupyti daug laiko reikalaujančio rankinio elektrostatikos reguliavimo. Aktyvus techninės priežiūros intervalo ekranas su likusio veikimo indikatoriumi užtikrina optimalias priežiūros procedūras.
• Patikimas: siurblys leidžia pasiekti didelį srautą, sunaudojant mažai oro. Be problemų galima įveikti ilgus, iki 50 metrų, tiekimo atstumus.
• Didelis našumas: pastovaus ir didelio padavimo našumo pagrindas - vakuuminio ir tankaus srauto padavimo derinys.
• Lankstus taikymas: galima tiekti tiesiai iš dėžės, iš 200 litrų talpos statinių arba iš "BigBag" maišo. IP 5000 taip pat tinka ištuštinti pofiltrines talpyklas ir gali būti optimaliai integruotas į gamybos procesą tiekimui tarp miltelių atsargų.

Charakteristika

Ilgis 202 mm
Plotis 385 mm
Aukštis 760 mm
Apdorojamos medžiagos Organiniai milteliniai dažai
Oro įleidimo slėgis 6-8 barai
Maksimalus atstumas patiekti dažams 50 m
Maksimalus aukštis patiekti dažams 5 m
Maksimalus padavimo greitis 5000 g/min

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0