Miltelinio dažymo purkštukas Wagner Standard

Kodas: 241622 Spausdinti
Miltelinio dažymo purkštukas Wagner Standard - tai Venturi principu veikiančios tiekimo sistemos, skirtos dažų milteliams tiekti į purkštuvus, pasižymi dideliu našumo diapazonu, paprastu valdymu ir priežiūra.
Pristatymas: per 5 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Miltelinio dažymo purkštukas Wagner Standard - tai Venturi principu veikiančios tiekimo sistemos, skirtos dažų milteliams tiekti į purkštuvus. Pasižymi dideliu našumo diapazonu, paprastu valdymu ir priežiūra.

Wagner Standard privalumai:
• Lengva valdyti ir prižiūrėti: naudojant greito atlaisvinimo movas ir intuityvius jungiamuosius elementus lengva valdyti ir prižiūrėti.
• Aukšta paviršiaus kokybė: naudojant laidžias medžiagas, galima išsklaidyti trukdančius krūvius, todėl paviršius tampa vienalytis.
• Didelis efektyvumas: atskirai naudojamas kolektoriaus antgalis ir tvirta konstrukcija užtikrina nedideles WAGNER Venturi padavimo sistemos dėvimųjų dalių sąnaudas.
• Lankstus taikymas: didelis našumo diapazonas suteikia galimybę įvairiam pritaikymui, taigi ir didelį lankstumą.

Charakteristika

Ilgis 110 mm
Plotis 28 mm
Aukštis 115 mm
Apdorojamos medžiagos Organiniai milteliniai dažai
Maksimalus atstumas patiekti dažams 15 m
Maksimalus aukštis patiekti dažams 4 m

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės