Paviršių apsaugos plėvelė Tesa 4848, 100 m, 48 µm, skaidri

Kodas: 04848-00000-01 Spausdinti
Tesa 4848PV1 paviršių apsaugos plėvelę sudaro aplinkai nekenksmingas polietileno pagrindas ir šviesūs, senėjimui atsparūs akrilo klijai.
Plotis
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
178,25 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Tesa 4848PV1 paviršių apsaugos plėvelę sudaro aplinkai nekenksmingas polietileno pagrindas ir šviesūs, senėjimui atsparūs akrilo klijai. Plėvelę galima lengvai ir be pėdsakų nuplėšti nuo paviršiaus daugiausiai po keturių savaičių. Ši apsauginė plėvelė atspari įvairiems chemikalams, fiziniams poveikiams ir drėgmei. Skaidrus pagrindas padeda išvengti tamsaus kambario efekto, kai plėvelė klijuojama ant langų.

Pagrindinės taikymo sritys: apsauga nuo nešvarumų ir pažeidimų dažant, tinkuojant viduje ir išorėje, dirbant su fasadais.

Bendras storis - 48 µm, spalva - skaidri.

Charakteristika

Spalva Skaidri
Ilgis 100 m
Plotis 1000 mm
Rūšis 4848
Pagrindo medžiaga PE plėvelė
Paskirtis Paviršių apsauga
Klijų tipas Akrilas
Ribinis pailgėjimas iki trūkimo 200%
Atsparumas tempimui 12 N/cm
Bendras storis 48 µm
Sukibimas su plienu 0.8 N/cm
Pakuotė Pakuotėje 2 vnt.
** Parduodama pakuotėmis

Dokumentai

Gamintojas

Tesa būstinė Vokeitija

"Tesa" yra viena iš pirmaujančiųjų pasaulyje techninių lipniųjų juostų gamintojų ir lipniųjų sisteminių sprendimų (daugiau nei 7 000 produktų), skirtų pramonės ir profesionaliems klientams bei galutiniams vartotojams, kūrėjų. Nuo 2001 m. "Tesa" visiškai priklauso bendrovei „Beiersdorf AG“ (jos gaminiai yra „Nivea“, „Eucerin“ ir „La prairie“) kaip jos dukterinė įmonė.

"Tesa" Vokietijoje buvo įkurta 1896 m. ir kas metus rinkai pateikia po 100 naujų lipniųjų technologijų sprendimų ir patentų.

Taikymas įvairiuose pramonės sektoriuose, pavyzdžiui, automobilių pramonė, elektronikos sektorius (išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai), spausdinimas ir popierius, tiekimas statybos pramonei, bei veiksmingo prekių ženklo ir gaminių apsaugos koncepcija prisideda prie "Tesa" grupės pardavimų. "Tesa" taip pat bendradarbiauja su farmacijos pramone, kurdama gydomuosius pleistrus. 24% bendrovės pardavimų sudaro vartotojų ir amatininkų (meistrų) segmente, kur galutiniams vartotojams skirti gaminiai palengvina darbą namuose ir biure.

"Tesa" centrinis biuras įsikūręs Hamburge, Vokietijoje. Įmonė turi 6 regioninius biurus, 8 gamyklas, 65 biurus ir 52 atstovybes daugiau nei 100 šalių visame pasaulyje. "Tesa" įmonėje dirba 4 457 darbuotojai. 

"Tesa" prekinis ženklas labai gerai žinomas visoje Europoje: Vokietijoje žinomumas siekia net 98%, Austrijoje, Šveicarijoje ir Portugalijoje apie 90%.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės