Aukšto slėgio diafragminė pompa Wagner Cobra 40-10

Kodas: 2329521 Spausdinti
Cobra 40-10 yra išskirtinė, aukšto slėgio, dviejų membranų, pompa, tinkama tiek beoriam tiek AirCoat dažymui iki 250 bar slėgiu.
Komplektacija
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
5 100,39 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Cobra 40 -10 su rėmu yra išskirtinė aukšto slėgio, dviejų membranų pompa, tinkama tiek beoriam tiek AirCoat dažymui iki 250 bar slėgiu.

Cobra yra pirmoji pompa varoma oru be tarpinių. Ši pompa yra tinkama dirbti įvairiomis medžiagoms reaktyviomis (UV, PU, Izocianatais, PE ir kt.) ir barzyviomis medžiagomis, dėl sandarios konstrukcijos, minimalios vidinės trinties ir pasipriešinimo. Cobra pasižymi įtin maža pulsacija, todėl dažus išpurškia tolygiai, o dažytas paviršius ypatingai kokybiškas. Labai mažas pompos vidinis tūris, leidžia greitai pasikeisti spalvą su nedideliu kiekiu tirpiklio, o išmetamų dažų kiekį keičiant spalvą sumažinti iki minimumo.

Cobra 40-10 idealiai tinka dažant nedideles partijas gaminių ir dažnai keičiant spalvas. Galima prijungti 1-3 purkštuvus.

Geriausiai tinka langų, baldų, kitų medienos gaminių vidutinėms ir smulkioms įmonėms, taip pat metalo parmonės įmonėms. Taip pat gali būti integruota į 2K sistemas (FlexControl ir FlexControl Plus) kietiklio ar bazės dozavimui.

Privalumai:
• Greitas investicijų atsipirkimas
• Aukštas patikimumas
• Platus pritaikymas

Pritaikymo sritys:
• Medienos ir baldų pramonė
• Langų ir durų gamybos įmonėse
• Žemės ūkio, statybų ir kitų mašinų gamyboje
• Metalo pramonė
• Odos gaminių dažymui

Galimos naudoti medžiagos:
• Dažai tirpiklių ir vandens pagrindu
• Medienos apdailos medžiagos
• Drėgmei jautrios medžiagos, izocianatai
• Šlyčiai jautrios medžiagos
• UV-kietėjimo medžiagos
• Temperatūrai jautrios medžiagos (pvz. akrilikai)
• Gruntai cinko pagrindu

Charakteristika

Darbinis slėgis 250 bar
Rūšis Cobra 40-10
Paskirtis Dažų tiekimas
Pompos tipas Diafragminė pompa
Pompos tipas (slėgis) Aukšto slėgio pompa
Oro įleidimo angos slėgis 2,5 - 6,0 bar
Medžiagos temperatūra 10 - 80 °C
Aplinkos temperatūra 10 - 60 °C
Maksimalus medžiagos slėgis 20 bar
Jungtis (medžiagos įleidimo) M-M 36x2
Suspaudimo laipsnis 40 :1
Dvigubo ciklo tūris 10 cm³/DS
Maksimalus ciklų skaičius 200 DS/min
Jungtis (medžiagos išleidimo) M-G 3/8‘‘
Triukšmo lygis (prie 6 bar) 74 dB
Jungtis (oro įleidimo) F-G 1/2“

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0