Žemo slėgio dvigubos membranos pompa Wagner Unica 3-125

Kodas: 2436885 Spausdinti
Wagner Unica 3-125 - universalus siurblys, tinkantis purškimui žemu slėgiu ar skysčių transportavimui vamzdžiais, kur įprasto dvigubos membranos siurblio pajėgumo neužtenka.
Medžiagos įleidimo jungtis
Medžiagos išleidimo jungtis
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
7 536,12 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Wagner Unica 3-125 - universalus siurblys, tinkantis purškimui žemu slėgiu ar skysčių transportavimui vamzdžiais, kur įprasto dvigubos membranos siurblio pajėgumo neužtenka.

Maksimalus darbinis slėgis 20 bar, o srautas iki 3 ltr/min, dėl to idealiai tinka transportuoti medžiagas su dideliu sausuoju likučiu, esant ilgiems atstumamas, pastoviai recirkuliacijai ar purškiant keletu purkštuvų vienu metu.

Transportuojant dažus, pompa gali įveikti didesnius slėgio nuostolius kas leidžia sumažinti tiekimo vamzdžių ar žarnų diametrą. Tai sumažina nepanaudotų medžiagų kiekį sistemoje, sutaupoma laiko plaunant sistemą ar keičiant medžiagas.

Versija su G 3/8“ išėjimo sriegiu yra optimizuota, kai greitai keičiasi spalva. Versija su didelėmis G 3/4“ jungtimis labiau skirta darbui cirkuliacinėse linijose be spalvos pasikeitimo.

Unica 3-125 privalumai:
• Lanksčios jungtys: nuplovimui optimizuota versija, skirta naudoti su 3/8" išėjimu ir 1/2" įvadu arba standartinis variantas, skirtas recirkuliaciniam režimui su 3/4“ įvadu ir išėjimu.
• Galingas: tinka naudoti su iki 16 oro purškimo pistoletų arba 4 l/min ir >15 barų siurblio išleidimo angoje.
• Patikimi rezultatai: įsijungia ir veikia patikimai net esant 250 cm3/min ir 1 baro oro padavimas.
• Ekonomiškas plovimas: maži vidiniai tūriai ir dizainas be ertmių, kad dažymo metu sunaudotų mažai skalavimo skysčio keitimui ir valymui (3/8“ versija).
• Tvirtas: stabili konstrukcija ir mažai susidėvėjęs veikimas dėl patvarių pneumatinių dalių, diafragmų ir vožtuvų.
• Lengva integruoti: kompaktiškas ir lengvas, kad būtų lengva integruoti į dažymo erdvę. Šalia oro tiekimo įrenginio, siurblys telpa į modulinę Wagner laikiklių sistemą, siurbimo sistemas, medžiagų filtrus, cirkuliacinius siurblius ir reljefo derinius.
• Duomenų rinkimas nuspėjamai priežiūrai: elektroninis siurblio eigos perdavimas realiuoju laiku, kad būtų galima įrašyti ir numatyti techninės priežiūros skambučius sistemos valdyme.

Tipiškos taikymo sritys:
• Dideliems atstumams tarp dažymo objekto ir įrangos
• Taip pat tinka didesnio klampumo ir tiksotropinėms medžiagoms
• Kelių purkštuvų tiekimas vienu metu
• Cirkuliacinės sistemos su didesnės klampos medžiagomis
• Maišymo sistemų su baziniais sluoksniais ir katalizatoriais tiekimas

Charakteristika

Ilgis 251 mm
Darbinis slėgis 21 bar
Plotis 261 mm
Rūšis Unica 3-125
Paskirtis Dažų tiekimas
Purškimo tipas Airspray
Didžiausias našumas 3.0 l/min esant 19 barų
Tinkamos naudoti medžiagos Abrazyvinės
Tirpiklinės
Vandeninės
Pompos tipas Diafragminė pompa
Pompos tipas (slėgis) Žemo slėgio pompa
Aukštis 235 mm
Medžiagos temperatūra 5 °C - 65 °C
Jungtis (medžiagos įleidimo) G 3/4“ - I
Dvigubo ciklo tūris 125 cm³/DS
Maksimalus ciklų skaičius 400 DS/min
Jungtis (medžiagos išleidimo) G 3/4“ - I
Triukšmo lygis (prie 6 bar) 70 dB(A)
Taikymo sritys Medienos danga
Metalo danga
Plastikinė danga
Svoris 15 kg
Oro įleidimo slėgio diapazonas 1.5 bar - 6 bar
Medžiagos pH 3.5 pH - 9 pH
Sertifikavimas Atitinka ATEX direktyvą, atitinka CE direktyvą
Oro tiekimas G 1/2“ - I (maks. 6 bar)
Slėgio santykis 3.5:1

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0