Klijų valymo servetėlės Dana Lim Wipes Sensitive 915

Kodas: 30072 Spausdinti
Valymo servertėlės Wipes Sensitive 915 - tai aukštos kokybės klijų valymo servetėlės, specialiai sukurtos nesukietėjusiam sandarikliui pašalinti.
Pakuotė
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
17,46 €
pak / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 4 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Valymo servertėlės Wipes Sensitive 915 - tai aukštos kokybės klijų valymo servetėlės. Specialiai sukurtos nesukietėjusiam sandarikliui pašalinti, pvz. silikonui, PU ir MS, nuo visų tipų paviršių, taip pat gali būti naudojamos alyvai, riebalams, nešvarumams ir kita šalinti.

Gali būti naudojamos ant daugelio paviršių, tokių kaip metalas, dažyti paviršiai, plastikas ir kiti. Produktas tiekiamas specialios konstrukcijos inde, kuris neleidžia servetėlėms išdžiūti.

Rekomenduojama valyti:
• Klijus
• Dažus
• Riebalų dėmes
• SMP pagrindo gaminius

Taip pat, šias servetėles galima naudoti ir įrankių valymui.

Naudojimo instrukcijos:
• Paruošimas: su Wipes Sensitive 915 galima pašalinti daugumą nesukietėjusių sandariklių, klijų, alyvos, nešvarumų ir riebalų. Jei produktas naudojamas riebalų šalinimui, svarbu, kad servetėlės būtų reguliariai keičiamos, kol jos per daug nesusitepa. Servetėlės gali pažeisti tarpiklius, lakuotus arba dažytus paviršius, apsaugines dangas ir gumines medžiagas. Prieš naudodami visada atlikite bandyminį testą.
• Po naudojimo: iš karto po nuriebalinimo drėgna servetėle, paviršius prieš sandarinimą ar klijavimą nusausinkite švaria sausa šluoste.

Charakteristika

Galiojimo laikas Mažiausiai 2 metai neatidarytoje pakuotėje, jei laikoma vėsioje ir sausoje vietoje

Dokumentai

Gamintojas

Dana Lim istorija prasidėjo 1928 m. pavasarį, kuomet Kai Leopold Hansen kilo idėja apie naujo tipo stiprius klijus. Nuo tada Dana Lim yra žinomas kiekvieno dano buityje, o likusiose Skandinavijos šalyse ir Europoje tapo žinomi kaip pirmaujantis klijų, hermetikų ir glaisto gamintojas, kuris nustato naujus standartus funkcionalumui, kokybei ir vartotojų patogumui. 

Įmonės pagrindiniai principai: orientacija į klientą ir rinką; itin specializuotų produktų kūrimas, atsižvelgiant į jų naudojimą; atviras, aplinkai saugus ir atsakingas požiūris į verslą. 

Siekiama, kad šie trys veiksniai padės pakloti tvarius ir ilgalaikius pamatus įmonės augimui ateityje ir vartotojų poreikių išpildymui.

Išsaugotos prekės 0