Sandarinimo juosta Dana Lim Sealant Tape F600, 15/5-12 mm, 10 m

Kodas: 60015512 Spausdinti
Sealant Tape F600 yra iš anksto suspausta sandarinimo juosta, skirta statybinėms jungtims.
Spalva
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
12,74 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Dana Lim Sealant Tape F600 yra iš anksto suspausta sandarinimo juosta, kuri išsiplečia iki penkių kartų, sudarydama veiksmingą sandarumą ir nuolat difuziškai atvirą elastingą jungtį.

Tinka siūlėms aplink duris ir langus, vamzdžiams ir konstrukcinėms jungtims ir ne tik, tiek viduje tiek ir išorei.

Pagrindą sudaro specialios impregnuotos poliuretano putos, kurios užtikrina nuolatinį atsparumą oro sąlygoms ir lietui. Produktas yra lipnus, lengvai montuojamas ir tiekiamas kelių dydžių siūlėms nuo 5 mm iki 25 mm pločio.

Sandarinimo juosta F600 gali būti naudojama siūlėms iki 100 m aukščio pastatuose.

Naudojimo instrukcijos:
• Paruošimas: kad būtų pasiektas optimalus užtepimo laikas, juostą prieš klijavimą mažiausiai valandą reikia palaikyti kambario temperatūroje. Sujungimo paviršiai turi būti nuvalyti.
• Svarbu: montavimas turi būti atliekamas tarp dviejų lygiagrečių ir visiškai plokščių paviršių. Montuojant prie metalo, pvz., langams su aliuminio danga, sandarinimo juostos parenkamos su gyliu min. 20 mm ir siūlės plotis yra matuojami negabaritinių matmenų. Sandarinimo juosta montuojama 3 - 5 mm įtraukta į konstrukciją. Nerekomenduojama naudot kaip laikiną sandariklį uždarymą (1 pakopos sandarinimas/uždarymas) nuo vėjo ir lietaus, nes yra didelis pavojus, kad sandarinimo juosta stipriai sudrėks ir dėl to gali būti pažeista drėgmė.
• Išplėtimas: plėtimasis prasidės iškart. Priklausomai nuo temperatūros, tai užtruks nuo minučių iki dienų. Aukšta temperatūra pagreitins plėtimąsi. Juostą galima atsargiai šildyti ventiliatoriumi. Priešingai, užtepimo laikas gali pailgėti, jei juosta atvėsinama.
• Taikymas: nupjaukite pirmuosius 2 cm nuo tada, kai pradėsite naudoti juostą, o kai baigsite, taip pat nupjaukite paskutinius 2 cm. Reikiamas ilgis nupjaunamas. Nepamirškite pridėti 1 - 3 cm per metrą. Nuimkite 20 - 30 cm apsauginio popieriaus ir uždėkite juostą ant vieno iš jungiamųjų paviršių. Juostos priekinė pusė dedama apytiksl. 2 - 4 mm įdubimas nuo krašto. Paspauskite juostą užpildymo peiliu, jei nėra pakankamai vietos pirštams. Jei juosta netinkamai prilimpa (dėl drėgnų ar dulkėtų paviršių), juostą galima tvirtinti pleištu, kol ji išsiplės.

Kryžminėse siūlėse vertikali juosta turi būti pilna. Horizontali juosta uždedama vėliau, lengvai prispaudžiant prie vertikalės. T formos jungtyse pirmoji sandarinimo juosta, kurią reikia užtepti, visada turi būti pralaidi juosta. Užpakalinių jungčių vietose juosta surenkama lengvai spaudžiant. Juosta niekada neturi persidengti.

Kampuose pirmiausia uždedama vertikali juosta.

Atkreipkite dėmesį, kad langų apatinės siūlės gali būti netinkamos sandarinimo juostai. Dėl geometrinio lango profilio gali būti neįmanoma tinkamai uždėti juostos. Klijuojant juostą taip pat reikia užtikrinti, kad lietaus vanduo nepatektų tiesiai į juostą. Naudojant prie plytų sienų, siūlės turi būti užpildytos, nes paviršiai turi būti lygūs.

Charakteristika

Ilgis 10 m
Medžiaga Poliuretano putos, impregnuotos modifikuota akrilo dispersija
Atsparumas temperatūrai -30°C iki + 100°C
Degumo klasė B1
Ištempimas Min. 200 %
Galiojimo laikas 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos
Siūlės plotis 5 -12 mm
Siūlės gylis, minimalus 15 mm
Tempimo stiprumas Min. 100 kPa
Vandens garų difuzija µ < 10 (suspaudžiant iki 20 %)
Šiluminis laidumas λ = 0,0429 W/mK, MPA Hannover

Dokumentai

Gamintojas

Dana Lim istorija prasidėjo 1928 m. pavasarį, kuomet Kai Leopold Hansen kilo idėja apie naujo tipo stiprius klijus. Nuo tada Dana Lim yra žinomas kiekvieno dano buityje, o likusiose Skandinavijos šalyse ir Europoje tapo žinomi kaip pirmaujantis klijų, hermetikų ir glaisto gamintojas, kuris nustato naujus standartus funkcionalumui, kokybei ir vartotojų patogumui. 

Įmonės pagrindiniai principai: orientacija į klientą ir rinką; itin specializuotų produktų kūrimas, atsižvelgiant į jų naudojimą; atviras, aplinkai saugus ir atsakingas požiūris į verslą. 

Siekiama, kad šie trys veiksniai padės pakloti tvarius ir ilgalaikius pamatus įmonės augimui ateityje ir vartotojų poreikių išpildymui.

Išsaugotos prekės 0