Glaistas Dana Lim Universal Filler 631, 170 ml.

Kodas: 7811 Spausdinti
Universal Filler 631 - vandeniui ir atmosferos poveikiui atsparus greitai kietėjantis universalus glaistas, naudojamas nedidelių įbrėžimų ir įtrūkimų taisymui beveik visiems paviršiams.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
8,26 €
vnt / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 4 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Dana Lim Universal Filler 631 - uretano pagrindu, vandeniui ir atmosferos poveikiui atsparus greitai kietėjantis universalus glaistas, kurį lengva tepti dėl savo glotnios ir tiksotropinės konsistencijos.

Naudojamas nedidelių įbrėžimų ir įtrūkimų taisymui beveik visiems paviršiams, tokiems kaip stiklo pluoštas, mediena, betonas ir metalas. Galima naudoti tiek viduje, tiek lauke.

Galima dažyti 1 ir 2 komponentų dažais.

Naudojimo instrukcijos:
• Paruošimas: ant paviršių neturi būti dulkių, nešvarumų, rūdžių, alyvos ir dažų likučių. Mediena ir metalas turi būti apdoroti tinkamu gruntu.
• Taikymas: tepamas plonu sluoksniu (maks. 0,5 mm). Užtaisant didesnes skyles ar įtrūkimus, užpildą reikia tepti keliais sluoksniais. Kiekvienas sluoksnis turi išdžiūti prieš dengiant kitą sluoksnį.
• Kietėjimo laikas: užtepus plonais sluoksniais (0,5 mm), glaistas bus sausas šlifavimui po apytiksliai. 2-3 valandų, esant 20 °C temperatūrai.
• Po apdorojimo: užtepus plonais sluoksniais (0,5 mm), užpildą galima nudažyti po maždaug 4 valandų 20 °C temperatūroje. Galima naudoti daugumą vieno ir dviejų komponentų dažų.
• Valymas: nesukietėjusį nuvalykite servetėlėmis „Pro Wipes Extra 917“. Sukietėjęs pašalinamas mechaniškai.

Charakteristika

Spalva Balta
Tankis ~ 1,85 kg/ltr
Galiojimo laikas Mažiausiai 24 mėnesius sandariai uždarytoje pakuotėje, jei laikoma sausai ir vėsiai
Kietosios dalelės sudėtyje ~ 85 %

Dokumentai

Gamintojas

Dana Lim istorija prasidėjo 1928 m. pavasarį, kuomet Kai Leopold Hansen kilo idėja apie naujo tipo stiprius klijus. Nuo tada Dana Lim yra žinomas kiekvieno dano buityje, o likusiose Skandinavijos šalyse ir Europoje tapo žinomi kaip pirmaujantis klijų, hermetikų ir glaisto gamintojas, kuris nustato naujus standartus funkcionalumui, kokybei ir vartotojų patogumui. 

Įmonės pagrindiniai principai: orientacija į klientą ir rinką; itin specializuotų produktų kūrimas, atsižvelgiant į jų naudojimą; atviras, aplinkai saugus ir atsakingas požiūris į verslą. 

Siekiama, kad šie trys veiksniai padės pakloti tvarius ir ilgalaikius pamatus įmonės augimui ateityje ir vartotojų poreikių išpildymui.

Išsaugotos prekės 0