Miltelinio dažymo rankinis purkštuvas Wagner PEM-X1

Kodas: 2331090 Spausdinti
Miltelinio dažymo rankinio purkštuvo komplektą Wagner PEM-X1 sudaro pagrindiniai komponentai miltelinio dažymo sistemai, užtikrinantys pastovų ir patikimą dažymo našumą.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Miltelinio dažymo rankinio purkštuvo komplektą Wagner PEM-X1 sudaro pagrindiniai komponentai miltelinio dažymo sistemai: rankinis purkštuvas, valdymo blokas, purkštukas ir jungiamųjų žarnų rinkinys, leidžiantis pasiekti aukštos kokybės dengimo rezultatus.

Wagner PEM-X1 privalumai:
• Rankinis purkštuvas "Corona" su oro praplaunama didelio našumo kaskada
• Pastovus ir patikimas dažymo našumas
• Ergonomiškas ir puikiai subalansuotas purkštuvas
• Valdymo blokas su reguliuojamo oro kiekio ciklu
• Pastovus suslėgto oro kiekis, nepaisant svyravimų elektros tinkle
• Visiškai elektroninis valdymo modulis, užtikrinantis pasikartojančius rezultatus
• Iki 50 dažymo programų išsaugojimas ir prieiga prie jų

Charakteristika

Darbinė temperatūra 5-45 °C
Apsaugos klasė IP 64
Įvesties įtampa 85-250 V
Svoris 8.9 kg
Sertifikavimas Atitinka ATEX direktyvą, atitinka CE direktyvą
Apdorojamos medžiagos Organiniai milteliniai dažai
Išvesties įtampa 0-100 kV
Maksimali miltelių išeiga 450 g/min
Oro įleidimo slėgis 6-8 barai
Poliariškumas Neigiamas

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės