• Gera kaina Gera kaina

Wagner Control Pro 250 R elektrinis beoris dažymo aparatas, 1.25 l/min, 2371069

Kodas: 2371069 Spausdinti
Wagner Control Pro 250 R (2371069) - beoris dažymo aparatas, skirtas patyrusiems meistrams ir ne tik, užtikrina maksimalų valdymą ir iki 55 % mažiau purškimo medžiagos išvaistymo.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
590,00 €
vnt / su PVM
-8% 641,40 €
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 2 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Wagner Control Pro 250 R (2371069) - beoris dažymo aparatas su nešiojimo rankena, skirtas patyrusiems meistrams, techninės priežiūros personalui bei rečiau dažymo darbus atliekantiems meistrams. Leidžia dirbti su visais tirpiklių ir vandens pagrindo dažais, lakais ir medienos apsaugos priemonėmis, taip pat emulsiniais ir lateksiniais dažais.

Control Pro 250 R yra iš visiškai naujos kartos Airless dažų purkštuvų, kurie aprūpinti High Efficiency Airless, arba HEA technologija. Pagrįsta novatoriška antgalių technologija kartu su labai efektyviu, bet sumažinto slėgio siurbliu.

Sumažintas purškimo slėgis leidžia paprastai ir švariai dirbti su beoriu įrenginiu, užtikrinančiu maksimalų valdymą ir iki 55 % mažiau purškimo išvaistymo. Puikūs rezultatai pasiekiami net pirmą kartą naudojantis.

Mažesnis slėgis taip pat užtikrina lengvą darbą su aukštos kokybės beoriu purkštuvu, kuris pasižymi žymiai mažesniu gaiduko slėgiu ir atatranka, palyginti su įprastais beoriais purkštuvais.

Control Pro 250 R privalumai:
Platus medžiagų tinkamumas: vandens ir tirpiklių pagrindu pagamintoms medžiagoms, tokioms kaip emulsiniai ir lateksiniai dažai, emaliai, vinilo, matiniai, šilko, blizgūs, lakai, akriliniai dažai, medienos konservantai, beicai, gruntai, apatiniai sluoksniai, augalų apsaugos produktai, dezinfekavimo priemonės, aliejai ir kt. (Netaikoma degioms medžiagoms).
Įvairioms darbų apimtims: vidutiniams ir dideliems projektams ir dažnam naudojimui.
Aukšto efektyvumo beorė technologija su sumažintu purškimo slėgiu: užtikrina maksimalią kontrolę, ilgesnį tarnavimo laiką ir iki 55 % mažiau purškimo.
Lengvas beoris puršktuvas su dviejų pirštų gaiduku: užtikrina didesnį tikslumą ir ilgesnį darbą be nuovargio.
Novatoriška purkštukų technologija: minkštesnis purškimas pagerina valdymą, kad apdaila būtų nuoseklesnė.
Praktiška nešiojimo rankena: leidžianti lengvai pakeisti darbo vietą.
Tiesioginis įsiurbimas iš dažų talpyklos: nereikia nupilti ar papildyti.
9 m lanksti dažų žarna: skirta dideliam darbo diapazonui.

Control Pro 250 R komplektacija:
• Purkštuvas HEA Control Pro Wagner Airless
• Purkštuvo antgalis Wagner HEA Tip 311
• Purkštuvo antgalis Wagner HEA Tip 517
• Beorė žarna 9 m

Charakteristika

Galia 550 W
Rūšis Control Pro 250 R
Variklio tipas Elektrinis
Purškimo tipas Airless (Beoris purškimas)
Maksimalus slėgis 110 bar
Didžiausias našumas 1,25 l/min
Darbų apimtis Mažos apimties darbams
Vidutinio dydžio apimties darbams
Tinkamos naudoti medžiagos Antikorozinės dangos
Lubų dažai
Medžio dažai
Metalo dažai
Sienų dažai
Pompos tipas Stūmoklinė pompa
Dažymo sparta 15 m²/2 min
Komplekto žarnos ilgis 9 m

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės