Wagner SuperFinish 23 CR elektrinis dažymo aparatas, 2.6 l/min, 2415601

Kodas: 2415601 Spausdinti
Wagner SuperFinish 23 CR (2415601) - vienas patikimiausių tokio tipo dažymo aparatų dėka savo tvirtos konstrukcijos.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Wagner SuperFinish 23 CR (2415601) dėl tvirtos konstrukcijos yra vienas patikimiausių tokio tipo dažymo aparatų.

Aptarnavimą, valymą ir priežiūrą galima atlikti tiesiogiai statybvietėje, dėka mažiau sudarančių elektroninių komponentų.

Idealiai tinka abrazyvinėms medžiagoms, epoksidui ir poliuretanui (PU), SPUR putoms, vandeniniams tirpalams apdoroti, betono atnaujinimui ir dezinfekavimui.

Nepaisant aukštų kokybės reikalavimų, betonas palaipsniui senėja. Be to, poveikis aplinkai, įtrūkimai ant betono pagreitėja ir ne tik sutrikdo vizualinę išvaizdą, bet ir kelia pavojų saugumui.

Tokios konstrukcijos, kaip požeminės automobilių stovėjimo aikštelės, tiltai, tuneliai, viadukai, yra ypač nusidėvėjusios dėl savo funkcijos ir todėl turi būti reguliariai atnaujinamos. Šis dažymo aparatas puikiai tinka betono ir ne tik atnaujinimo darbams.

SuperFinish 23 CR privalumai:
Patikimas ir galingas: P54 apsaugos klasė apsaugo nuo vandens purslų ir kitų aplinkos poveikių.
Ilgalaikis: visos dalys, kurios liečiasi su medžiaga, yra pagamintos iš patvaraus nerūdijančio plieno ir tokiu būdu garantuoja mažai priežiūros reikalaujantį visapusišką prietaisą.
Individualus pritaikymas: dviejų pozicijų vežimėlis, skirtas naudoti su viršutine talpykla, lanksčia ir standžia siurbimo sistema.
Lengva transportuoti: vietoms pritaikytas vežimėlis su reguliuojamo aukščio vilktimi.
Įvairiapusiam medžiagų naudojimui: vandens ir tirpiklių pagrindu dažai, aliejai, PVC dažai, 2 komponentų dažai, gruntai, glaistai, priešgaisriniai dažai, dažai nuo rūdžių, dispersijos, latekso dažai, klijai, hermetikai, fasado dažai, stogo dangos, grindų dangos, cheminės ir abrazyvinės medžiagos, dezinfekavimo priemonės.
Variklis be šepetėlių: nereikalauja priežiūros ir yra visiškai patikimas.
Tikslus reguliavimas: laipsniškas slėgio reguliavimas nuo 0 iki 250 bar.

Charakteristika

Galia 1300 W
Rūšis SuperFinish 23 CR
Variklio tipas Elektrinis
Klampumas 20.000 mPas
Įtampa/Dažnis 230 V/50 Hz
Sprogimo apsauga Ne
Maksimalus slėgis 250 bar
Didžiausias našumas 2,6 l/min
Maksimalus purkštuvo antgalio dydis 0,023“/0,58 mm
Tinkamos naudoti medžiagos 2 komponentų dažai
Abrazyvinės medžiagos
Adhezinis skystis
Alyva
Apsauga nuo rūdžių
Cheminės medžiagos
Dažai
Dezinfekavimo priemonės
Dispersiniai dažai
Fasado dažai
Glaistas
Grindų dangos
Gruntas
Klijai
Lateksiniai dažai
PVC dažai
Priešgaisriniai dažai
Sandarikliai
Silikoninės dervos dažai
Sintetinės dervos dažai
Stogo dangos
Tirpiklių pagrindo dažai
Vandens pagrindo dažai
Pompos tipas Diafragminė pompa
Dviejų padėčių vežimėlis Taip
Apsaugos klasė IP 54
Svoris 29 kg

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0