Tinko purškimo mašina Wagner PlastCoat 1030

Kodas: 2361588 Spausdinti
Wagner PlastCoat 1030 - kompaktiška bei universali tinko purškimo mašina, vidaus tinkavimo ar lauko fasado, vidutinio ir didelio ploto objektuose darbams atlikti.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
6 624,75 €
kompl / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 5 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Wagner PlastCoat 1030 - kompaktiška bei universali tinko purškimo mašina. Vidaus tinkavimo ar lauko fasado, vidutinio ir didelio ploto objektuose darbams atlikti.

Tinko ar struktūrinio tinko medžiagų naudojimas yra sunkus darbas, dažnai medžiagas reikia nešti kibirais per kelis aukštus, ypač daugiapakopiuose pastatuose. „Wagner“ tekstūros ir tinkavimo mašinos darbą žymiai palengvina, medžiaga pumpuojama nuo žemės iki 20 metrų aukštį.

Kompaktiška ir patvari „Wagner“ konstrukcija sukurta išpurkšti: akrilo tekstūros, cemento pagrindo ir gipso užpildo tinką, kurio sudedamosios dalelės siekia iki 6 mm dydžio.

Wagner PlastCoat 1030 - sukurta paruoštų mišrių tinkų purškimui, tereikia paruoštą tinką supilti į bunkerį. Galingas sraigtinis siurblys medžiagą per žarną tiekia į pistoletą, tuomet medžiaga purškiama. Papildomai pridedant suspausto oro, sistema įgalinama išpurkšti klampų ar struktūrinį tinką.

PlastCoat 1030 privalumai:
Kompaktiška ir lengva: 58 kg svorio, 62cm aukščio, keturi ratai – du pripučiami su protektoriumi, like du sukinėjasi 360 laipsnių.
Lengvas valymas: greitas, patogus siurblio ir siurbimo sistemos atskyrimas garantuoja lengvą išvalymo ir priežiūros procesą.
Vidutiniams ir dideliems objektams: integruota 50 litrų plastikinė talpykla, medžiagos pakėlimo aukštis - 20 m, didžiausias tiekimo atstumas - 40 m, užpildo dalelių dydis iki 6 mm.
Lengvas valymas: greitas ir patogus siurblio ir siurbimo sistemos atskyrimas garantuoja lengvą išvalymo ir priežiūros procesą.
Ilgaamžiškumas: nuolatinės srovės variklis be šepetėlių užtikrina didelį sukimo momentą bei ilgą tarnavimo laiką.

Komplekto sudėtis:
• Aukšto slėgio sraigtinė pompa Wagner PlastCoat 1030 - (2360345)
• Automatinis purkštuvas tinko purškimo mašinoms Wagner, su 6 mm purkštuvo galvute - (2334115)
• Žarna tinko purškimui Wagner DN25, 10 m, M/V35, su oro žarna ir laidu - (2325197)
• Purškiamas silikonas Wagner 500 ml - (9992824)
• Įrankių dėžė Wagner, be priedų - (348450)

Charakteristika

Galia 2200 W
Rūšis PlastCoat 1030
Variklio tipas Elektrinis
Įtampa/Dažnis 230 V/50 Hz
Purškimo tipas Plaster (Tirštas purškimas)
Maksimalus slėgis 40 bar
Didžiausias našumas 15,0 l/min
Darbų apimtis virš 200 m²
Tinkamos naudoti medžiagos Didelio klampumo glaistas
Tinkas
Pompos tipas Sraigtinė pompa
Maksimalus užpildo dalelių dydis 6 mm
Pakėlimo aukštis 20 m
Didžiausias tiekimo atstumas 40 m
Komplekto žarnos ilgis 10 m

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0