Robotizuotas pramoninis ekscentrinis šlifuoklis Mirka AIROS 550NV 125 mm

Kodas: MIA5501012 Spausdinti
Mirka „AIROS“ yra pirmasis išmanusis elektrinis šlifuoklis (MIA5501012), skirtas pramoniniams robotams, kurį lengva integruoti, atitinka įvairių gamybos pramonės šakų reikalavimus.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Mirka „AIROS“ yra pirmasis išmanusis elektrinis šlifuoklis, skirtas pramoniniams robotams. Mirka AIROS 550NV 125 mm šlifuoklį (MIA5501012) lengva integruoti ir jis atitinka įvairių gamybos pramonės šakų reikalavimus.

LENGVA INTEGRUOTI
Mirka „AIROS“ elektrinis šlifuoklis sveria vos 1,4 kg ir yra lengvai pritaikomas prie mažos apkrovos roboto rankų, o jo kompaktiška ir lengva elektrinė šlifavimo galvutė yra specialiai sukurta nuolatiniam šlifavimui.
Paprastas įdiegimas: šlifavimo galvutėje yra greito kabelio jungtis ir greitai pritvirtinama vakuuminės žarnos jungtis.

NUOLATINĖ KOKYBĖ
Mirka „AIROS“ elektriniame šlifuoklyje integruotas dirbtinis intelektas leidžia palaikyti ryšį tarp šlifavimo galvutės ir valdymo sistemos. Gavę išsamią informaciją apie

Charakteristika

Galia 350 W
Rūšis AIROS
Orbita 5 mm
Padas įeina į komplektą 8292502011
Greitis 4000 - 10000 sūk./min.
Dulkių nutraukimas Nevakuuminis
Pado dydis 125 mm

Dokumentai

Gamintojas

Mirka būstinė Suomija

"Mirka" yra visame pasaulyje besiplečianti įmonė, turinti 18 dukterinių įmonių, esančių Europoje, Viduriniuose Rytuose, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Azijoje. Pagrindinė būstinė ir gamyba yra Suomijoje. Daugiau nei 97% jos produktų eksportuojama ir parduodama daugiau nei 100 šalių.

Novatoriškas požiūris, moksliniai tyrimai ir technologinė plėtra leido "Mirka" tapti lanksčių abrazyvų inovacijų lydere, taip pat sukurti patentuotą šlifavimo sistemą, kuri leidžia klientams mėgautis tikru paviršių šlifavimu be dulkių.

Šiandien "Mirka" siūlo plačią, aukštos kokybės produktų gamą, kuri apima  visas šlifavimo operacijas. Asortimente pažangūs produktai skirti efektyviai spręsti specializuotos gamybos (medienos, automobilių pakartotinės apdailos, kompozitų) problemas tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Išsaugotos prekės 0