Šlifavimo komplektas Mirka LEROS 950CV + Abranet diskeliai

Kodas: CMMFS022020 Spausdinti
Mirka® LEROS 950CV šlifavimo komplektas su šlifavimo padu ir Abranet 225 mm šlifavimo diskeliais užtikrina sklandų šlifavimo procesą bei puikią apdailos kokybę.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
1 690,37 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Mirka® LEROS šlifavimo komplektas su šlifavimo padu ir Abranet šlifavimo diskeliais.

Komplektacija:
• Mirka LEROS 950CV sienų šlifuoklis 225 mm su krepšiu.
• Papildomas šlifavimo padas 225 mm 25 sk. Grip su tvirtinimo varžtais.
• 4 pakuotės (40 vnt.) Abranet 225 mm P80, P120, P180, P240 grūdėtumo šlifavimo diskelių.
• Prailginta rankena Mirka LEROS sienų šlifuokliui.

LEROS 950CV privalumai:
• 5.0 mm orbitalinė šlifavimo mašinėlė sveria mažiau nei 3,5 kg. Kadangi įrankis yra lengvas, operatorius gali ilgiau dirbti, mažiau pavargdamas.
• 180 ° lanksti šlifavimo galvutė padeda operatoriui patogiai pasiekti sunkiai prieinamus paviršius ir dirbti patogia poza.
• Ar norite pasiekti dar aukščiau? Šlifuoti su Mirka LEROS nereikia kopėčių. Tiesiog prijunkite 50 cm ilgio prailginimą prie įrankio ir galite šlifuoti tiek aukštas lubas, tiek sienas.
• Dėl kompaktiškai sukurto padelio, šlifuotojas gali dirbti arti kampų, o įrankį lengva valdyti nes šlifavimo padelio negaubia šepetėliai, bei įrankis dirba orbitiniais judesiais.
• Pastovias šlifavimo apsūkas net ir esant didelėms apkrovoms užtikrina variklis be šepetėlių. Toks variklis taip pat reikalauja mažiau priežiūros.
• Norėdami gauti geriausią paviršiaus apdailą ir šlifuoti be dulkių, šlifuoklį naudokite su abrazyvu Abranet ir pramoniniu dulkių siurbliu.

Gamintojas

Mirka būstinė Suomija

"Mirka" yra visame pasaulyje besiplečianti įmonė, turinti 18 dukterinių įmonių, esančių Europoje, Viduriniuose Rytuose, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Azijoje. Pagrindinė būstinė ir gamyba yra Suomijoje. Daugiau nei 97% jos produktų eksportuojama ir parduodama daugiau nei 100 šalių.

Novatoriškas požiūris, moksliniai tyrimai ir technologinė plėtra leido "Mirka" tapti lanksčių abrazyvų inovacijų lydere, taip pat sukurti patentuotą šlifavimo sistemą, kuri leidžia klientams mėgautis tikru paviršių šlifavimu be dulkių.

Šiandien "Mirka" siūlo plačią, aukštos kokybės produktų gamą, kuri apima  visas šlifavimo operacijas. Asortimente pažangūs produktai skirti efektyviai spręsti specializuotos gamybos (medienos, automobilių pakartotinės apdailos, kompozitų) problemas tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Išsaugotos prekės 0