Miltelinio dažymo valdymo įranga Wagner EPG SPRINT XE

Kodas: 2353221 Spausdinti
Miltelinio dažymo valdymo įranga Wagner EPG SPRINT XE naudojama rankinių ir automatinių purkštuvų rankiniam valdymui.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Miltelinio dažymo valdymo įranga Wagner EPG SPRINT XE naudojama rankinių ir automatinių purkštuvų rankiniam valdymui.

Naudojant papildomą maitinimo šaltinį galima prijungti vibracinį variklį, kuris paleidžiamas purkštuvo gaiduku.

Didelio tikslumo oro tūrio ir aukštos įtampos reguliatoriai leidžia atkurti dangos rezultatus.

Wagner EPG SPRINT XE privalumai:
• Patikimumas: oro srauto valdymo technologija užtikrina tikslią dažų miltelių kontrolę. Didelio tikslumo uždaras valdymo kontūras nuolat matuoja ir reguliuoja oro kiekį dengimo proceso metu ir taip sukuria tolygų miltelių debesį, užtikrinantį aukštos kokybės dengimo rezultatus.
• Lengvas valdymas: aiškiai išdėstyti valdymo elementai leidžia intuityviai valdyti. Visi parametrai įvedami centriniu sukamuoju valdikliu. Išmaniąją valdymo sistemą galima pritaikyti įvairiems reikalavimams naudojant daugybę nustatymo galimybių.
• Lankstus pritaikymas: leidžia bet kada pakartoti rezultatus. Keturis dažų receptus galima tiesiogiai pasiekti greituoju pasirinkimu. Pasirinkus sukamąja rankenėle, vienu spustelėjimu galima iškviesti dar 46 dažų receptus.

Charakteristika

Ilgis 200 mm
Plotis 270 mm
Darbinė temperatūra 5-45 °C
Apsaugos klasė IP 64
Įvesties įtampa 85-250 V
Aukštis 136 mm
Svoris 3.3 kg
Sertifikavimas Atitinka ATEX direktyvą
Poliariškumas Neigiamas arba teigiamas

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės