Rankinis purkštuvas Walther Pilot Premium HVLP plus 1,8 mm FDB PGFC

Kodas: V1072304183 Spausdinti
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
545,71 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Charakteristika

Rūšis PILOT Premium
Purkštuvo tipas Žemo slėgio purkštuvas

Dokumentai

Gamintojas

Walther Pilot būstinė Vokietijoje

WALTHER PILOT yra tarptautinės rinkos lyderis ir garsus purškimo įrangos gamintojas. Asortimentą sudaro atskiri komponentai ir visos sistemos, skirtos valdyti visą skystų ir didelio klampumo medžiagų asortimentą - įskaitant dažus, emalius, klijus, aliejus, maisto produktus ir dangas. Įmonės produktai naudojami įvairiose pramonės šakose.

Įmonės būstinė ir purkštuvų gamyba yra Vupertalyje, Vokietijoje. Puršktuvai čia gaminami nuo 1923 m. Aukščiausio lygio apdirbimo centrai garantuoja absoliutų tikslumą ir maksimalią naudą klientui.

2002 m. J. Wagner GmbH įsigijo įmonę. WALTHER plačiai diversifikuota produktų linija, aptarnaujanti daugybę pramonės šakų, lanksti gamyba ir nišinių produktų specializacija buvo ir yra prekės ženklo sėkmės pagrindas.

Jau beveik šimtmetį kompanija gamina puršktuvus, atskirus komponentus ir visas sistemas paviršiams dengti. Visi produktai yra sukurti ir gaminami tik Vokietijoje. Įmonės ambicijos, patirtis ir kompetencija padaro prekės ženklą tokį, koks jis yra šiandien! Tai yra aukštos kokybės profesionalių produktų „Pagaminta Vokietijoje“ - pripažintų ir sėkmingų visame pasaulyje - garantija.

Išsaugotos prekės 0