Pjovimo diskai
Pjovimo diskai
Tinklelis
Sąrašas

Pjovimo diskai

Metalo ir nerūdijančio plieno pjovimo diskai yra ypatingai tinkami profesionalams, kurie dirba su metalu, nerūdijančiu plienu ar panašiomis medžiagomis. Pasižymi dideliu pjovimo greičiu, patvarumu ir aukštu atsparumu šilumai. Tai leidžia atlikti tikslų ir efektyvų pjovimo procesą, nepriklausomai nuo darbo sudėtingumo.

Karbosan pjovimo diskai yra labai plataus asortimento, kad atitiktų abrazyvinių gaminių naudotojų ir įmonių eksploatacinių savybių, eksploatavimo trukmės ir kokybės reikalavimus.

Jų skersmuo yra 100 mm, 115 mm, 125 mm, 180 mm, 230 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 500 mm, o storis - 1.0 mm, 1.2 mm, 1.9 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 4.0 mm, 5.0 mm, skirti nešiojamosioms rankinėms elektrinėms pjovimo staklėms, nešiojamosioms rankinėms elektrinėms šlifavimo staklėms ir stacionariems pjovimo stendams.

Užtikrina patogų naudojimą, nes pasižymi greitomis ir patogiomis pjovimo savybėmis, o dėl ilgesnio tarnavimo laiko sumažina eksploatacines išlaidas. 

Be standartinių gaminių asortimento, skirto bendrosios paskirties metalo pjovimo operacijoms, liejinių pjovimui, bėgių pjovimui, marmuro ir natūralių uolienų pjovimui, nerūdijančio plieno ("inox") ir daugelio kitų medžiagų pjovimui, "Karbosan" siūlo specialius sprendimus sektoriams, kuriuose intensyviai apdirbamas metalas, pavyzdžiui, liejykloms ir laivų statykloms.

Visi „Karbosan“ prekės ženklo abrazyviniai gaminiai yra pagaminti ir išbandyti pagal OSA standartus.

Aktyvūs filtrai