Dažytojo marškinėliai Colad BodyGuard Undershirt, be rankovių

Kodas: 540156 Spausdinti
BodyGuard® Underhirt marškinėliai (be rankovių) yra puikus drabužis dėvėti po Colad BodyGuard® dažų kostiumu ar bet kokiu kitu dažų kostiumu, užtikrina optimalią judėjimo laisę ir yra itin patogūs dėvėti net visą darbo dieną.
Dydis
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

BodyGuard® Underhirt marškinėliai (be rankovių) yra puikus drabužis dėvėti po Colad BodyGuard® dažų kostiumu ar bet kokiu kitu dažų kostiumu. Pagaminti iš šilumą reguliuojančio audinio, kurio sudėtyje yra 1 % anglies, suteikiančios marškinėliams antistatinių savybių ir neleidžiančios jiems prilipti prie kūno ar dažų kostiumo.

Priešingai nei įprasti medvilniniai ar nailoniniai marškinėliai, šie apatiniai marškinėliai nepritraukia dulkių. Marškinėliai sugeria prakaitą ir prireikus atiduoda šilumos perteklių. Kvėpuojanti medžiaga vasarą išlaiko vėsą, o žiemą - šilumą ir užtikrina optimalią judėjimo laisę ir yra itin patogūs dėvėti net visą darbo dieną.

BodyGuard® Underhirt privalumai:
• Elastingas prigludimas, užtikrinantis optimalią judėjimo laisvę
• Be dulkių, pūkelių ir silikono
• Nepritraukia dulkių
• Reguliuoja kūno šilumą

Charakteristika

Spalva Pilka
Dydis Galimi dydžiai: S, M, L, XL, XXL

Dokumentai

Gamintojas

Prekės ženklo Colad būstinė

"Colad" - tai bendrovė kurianti naujus išradimus, kurie yra būtini efektyviam dažų naudojimui. Prekės ženklas yra atsakingas už tai, kaip padaryti neįmanoma įmanomu. Tai slypi bendrovės DNR. Bendrovės produktų galima rasti automobilių, jūrų, aviacijos, pramonės ir daugelyje kitų sričių. 

"Colad" išrado novatoriškus produktus, naudojamus visame pasaulyje, tokius kaip maišymo puodeliai, „BodyGuard“ dažų kostiumas ir „Turbomix Paintsaver“. Neseniai savo asortimentą papildė greičiausia ir patogiausia dažų dengimo sistema - „Colad Snap Lid System“.

Prekės ženklas "Colad" kuria unikalias galimybes galutiniams vartotojams, daugiausia dėmesio skiriant geriausiems darbo ir įmonės procedūrų rezultatams. 

Išsaugotos prekės 0