• Naujiena Naujiena

Mirka DEOS II 343 elektrinis plokštuminis šlifuoklis 75 x 100 mm, 300 W, 3.0 mm, EU, MID3434044

Kodas: MID3434044 Spausdinti
Mirka® DEOS II 343 (MID3434044) yra kompaktiškiausias šlifuoklis Mirka® DEOS elektrinių orbitinių šlifavimo mašinėlių asortimente, skirtas langų, durų ir rėmų šlifavimui, ypač sunkiai pasiekiamose vietose ar atliekant detalius darbus.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
571,12 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Mirka® DEOS II 343 (MID3434044) yra kompaktiškiausias šlifuoklis Mirka® DEOS elektrinių orbitinių šlifavimo mašinėlių asortimente. Skirtas langų, durų ir rėmų šlifavimui bei medienos užpildo korekcijos darbams, ypač sunkiai pasiekiamose vietose ar atliekant detalius darbus.

Galingas naujos kartos "Mirka® DEOS II" tęsia sėkmingo orbitinio šlifuoklio istoriją, praturtindama jį daugybe naudingų patobulinimų. Tik 10 cm aukščio, kompaktiškas ir labai žemas profilis užtikrina aukštą manevringumą ir padeda užtikrinti tikslų ir efektyvų šlifavimą.

Gali būti naudojamas ilgą laiką be nuovargio dėl žemo triukšmo lygio ir mažų vibracijų. Naujoji konstrukcija suteikia paprastą būdą reguliuoti šlifavimo greitį, leisdama lengvai valdyti svirtį ir naudoti aiškiai matomus šviesos diodus greičio reguliavimui.

Bešepetėlio variklio dėka Mirka DEOS II užtikrina ilgaamžišką ir efektyvų darbą, tvarkydamasis su sudėtingais ir sunkiais uždaviniais.

Kaip integrali „Mirka“ šlifavimo be dulkių dalis, „Mirka DEOS“ leidžia šlifuoti be dulkių, o „Bluetooth“ ryšys leidžia sklandžiai integruotis su „myMirka“ programėle, kad būtų galima stebėti vibracijos poveikį, taip pat kitus papildomus šlifuoklio nustatymus ir funkcijas.

Svarbiausi Mirka® DEOS II 343 privalumai:
• Galingas ir puikus našumas.
• Kompaktiškas ir žemas profilis suteikia visišką šlifavimo proceso kontrolę.
• Ilgalaikis operatoriaus komfortas, leidžiantis dirbti be nuovargio.
• Lengvai valdoma svirtis šlifavimo greičiui reguliuoti su mažai matomais LED indikatoriais, rodančiais apsukų skaičių.
• Efektyvus šlifavimas be dulkių.
• Labai efektyvus ir ilgaamžis variklis be šepetėlių.
• Gali susidoroti su sudėtingais darbais ir sunkiomis užduotimis.
• „Bluetooth“ ryšys ir vibracijos stebėjimas.

Charakteristika

Galia 300 W
Įtampa 220 - 240 V
Triukšmo lygis 70 dB
Rūšis DEOS II
Orbita 3.0 mm
Padelio dydis 75 x 100 mm
Jungtis Bluetooth
Vibracijos lygis 3,3 m/s²
Dažnis 50/60 Hz
Padas įeina į komplektą MID3430201
Maksimalus sūkių skaičius 10000 /min.
Greitis 5000 - 10000 sūk./min.
Dulkių nutraukimas Centrinis vakuumas
Tipas Plokštuminis
Svoris 0.97 kg
Kištuko tipas EU

Dokumentai

Gamintojas

Mirka būstinė Suomija

"Mirka" yra visame pasaulyje besiplečianti įmonė, turinti 18 dukterinių įmonių, esančių Europoje, Viduriniuose Rytuose, Šiaurės ir Pietų Amerikoje bei Azijoje. Pagrindinė būstinė ir gamyba yra Suomijoje. Daugiau nei 97% jos produktų eksportuojama ir parduodama daugiau nei 100 šalių.

Novatoriškas požiūris, moksliniai tyrimai ir technologinė plėtra leido "Mirka" tapti lanksčių abrazyvų inovacijų lydere, taip pat sukurti patentuotą šlifavimo sistemą, kuri leidžia klientams mėgautis tikru paviršių šlifavimu be dulkių.

Šiandien "Mirka" siūlo plačią, aukštos kokybės produktų gamą, kuri apima  visas šlifavimo operacijas. Asortimente pažangūs produktai skirti efektyviai spręsti specializuotos gamybos (medienos, automobilių pakartotinės apdailos, kompozitų) problemas tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Išsaugotos prekės 0