Mechaninis griebtuvas pašto ir skalbinių maišams kelti Lifts All Mechanical Sack Gripper, iki 75 kg

Kodas: 92-10043 Spausdinti
Mechaninis maišų griebtuvas „Mechanical Sack Gripper“ - rekomenduojamas naudoti keliant vertikalius, porėtus maišelius, sveriančius iki 75 kg, puikiai tinka perkelti, pavyzdžiui, pašto krepšius, rankinius maišelius ir skalbinių krepšius.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Mechaninis maišų griebtuvas „Mechanical Sack Gripper“ - rekomenduojamas naudoti keliant vertikalius, porėtus maišelius, sveriančius iki 75 kg. Puikiai tinka perkelti, pavyzdžiui, pašto krepšius, rankinius maišelius ir skalbinių krepšius. Patikimai suima maišą, be pastangų perkelia į numatytą vietą.

Jei reikia pakelti sandarius maišus, pvz., maišus pripildytus gipso, betono ar dirvožemio, rekomenduojame naudoti vakuuminių maišų griebtuvą „Vacuum Sack Gripper“.

Privalumai:
• Pagamintas iš nerūdijančio plieno: skirtas švariai aplinkai.
• Greitas ir lengvas kėlimas: turi proporcingą greičio valdymo rankeną - dviem svirtimis valdote griebtuvo judėjimą aukštyn ir žemyn. Lengvai paspauskite, kad judėtumėte palaipsniui, ir dar šiek tiek paspauskite svirtį, kad padidintumėte greitį. Ypač rekomenduojama, kai krovinių svoris skiriasi.
• Nepažeidžia maišų: griebtuvai yra pagaminti iš gumos, todėl jie nepažeidžia maišų ir ant krepšių nelieka jokių žymių. Norėdami naudoti, tiesiog padėkite griebtuvą ant maišo ir paspauskite žalią mygtuką. Griebiantys ritinėliai prispaudžia ir pritvirtina maišą. Maišą dabar galima lengvai pakelti ir perkelti į norimą vietą.

Charakteristika

Maksimalus keliamos pakuotės svoris 75 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas
Rekomenduojama pramonės šaka Farmacijos pramonei
Tinka pakuotėms kelti Maišams

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0