Dažų vonelės įdėklas Wooster DELUXE TRAY LINER, 41 cm ilgis, 28 cm plotis, 6 cm gylis, 23 cm voleliams

Kodas: R406 Spausdinti
Wooster DELUXE TRAY LINER - dažų vonelės dėklas, palengvinantis valymą ir prailginantis dažų vonelės tarnavimo laiką.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
2,29 €
vnt / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 6 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Wooster DELUXE TRAY LINER - dažų vonelės dėklas, palengvinantis valymą ir prailginantis dažų vonelės tarnavimo laiką.

Priglunda prie formos, atsparus įtrūkimams. Pagamintas iš skaidraus, tirpikliams atsparaus PET, perdirbto plastiko.

Dydis: 41 cm ilgis, 28 cm plotis, 6 cm gylis. Tinka 23 cm voleliams.

Charakteristika

Ilgis 41 cm
Plotis 28 cm
Gylis 6 cm

Gamintojas

"The Wooster Brush Company" buvo įkurta 1851 m. ir yra viena seniausių dažų aplikatorių gamintojų JAV. Įmonės įkūrėjas Adamas Fosas iš Pensilvanijos atvyko į Ohajų ir ten įkūrė parduotuvę. Nedideliame dviejų aukštų pastate Vusterio mieste, Ohajo valstijoje, jis pradėjo gaminti rankų darbo šerių teptukus, o paskui juos pardavinėjo visoje valstijoje nuo durų iki durų.

Per daugiau nei 170 veiklos metų "Wooster" įtvirtino daug svarbių orientyrų šioje pramonės šakoje. Gamina daugiau kaip 2 000 gaminių, skirtų įvairaus lygio dažytojams. Bendrovė turi daugiau kaip 888 000 kvadratinių pėdų gamybos, logistikos, administracinių ir sandėliavimo patalpų. Patirtis šioje pramonės šakoje neprilygstama - turi 650 atsidavusių darbuotojų, kurių kiekvienas dirba vidutiniškai 13 metų. Aukštus kokybės ir naujovių standartus palaiko nuosavi inžinerijos, gamybos, grafinio dizaino ir spausdinimo skyriai.

Kompanija šiandien yra žinoma kaip geriausia dažų aplikatorių novatorė. Vieni populiariausių rinkoje dažymo įrangos prekės ženklų yra pagaminti "Wooster Brush Company". Kasmet sukuriama daugiau naujų gaminių nei bet kuris kitas aukštos kokybės aplikatorių gamintojas.

"Wooster Brush" veikia jau seniai ir labai didžiuojasi savo istorija... istorija, kuri buvo kuriama laikantis "made in America" mentaliteto ir perduodama iš kartos į kartą. Šiandien ji vis dar turi įmonei svarbią reikšmę ir, tikimės, kad turės vertę ir jums.

Išsaugotos prekės 0