Sandarinimo pistoletas hermetikams Dana Lim T-22XP

Kodas: 9122 Spausdinti
T-22XP - aukštos kokybės sandarinimo pistoletas, pagamintas iš stiklo pluoštu sustiprinto nailono ir su lengvu aliuminio cilindru.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
211,75 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Dana Lim T-22XP - aukštos kokybės sandarinimo pistoletas, pagamintas iš stiklo pluoštu sustiprinto nailono ir su lengvu aliuminio cilindru. Kompaktiškas ir veikia be strypo, todėl yra lengvas ir paprastas naudoti. Reikalingas minimalus atstumas dėl automatinio oro pašalinimo atleidus gaiduką.

Darbinis slėgis lengvai ir greitai reguliuojamas reguliavimo ratuku, kuris yra įmontuotas rankenoje. Taigi galima valdyti viena ranka.

Oro tiekimas: maks. 8 barai. 1,60 kN jėga (apie 160 kg).

Techninė priežiūra:
• Visas sukietėjęs sandariklis/klijai pašalinami iš pistoleto kasdien, nenaudojant įrankių.
• Suspausto oro jungtis ir strypai kasdien sutepami keliais lašais suspausto oro alyvos (alyva be rūgščių), kad būtų išsaugotas tarpiklių efektyvumas.
• Niekada negalima naudoti aliejaus, kuriame yra rūdžių šalinimo priemonės.
• Dozatoriaus ir jo dalių niekada negalima panardinti į valymo priemones.
• Suspausto oro jungtis niekada neturi viršyti 8 barų.

Gamintojas

Dana Lim istorija prasidėjo 1928 m. pavasarį, kuomet Kai Leopold Hansen kilo idėja apie naujo tipo stiprius klijus. Nuo tada Dana Lim yra žinomas kiekvieno dano buityje, o likusiose Skandinavijos šalyse ir Europoje tapo žinomi kaip pirmaujantis klijų, hermetikų ir glaisto gamintojas, kuris nustato naujus standartus funkcionalumui, kokybei ir vartotojų patogumui. 

Įmonės pagrindiniai principai: orientacija į klientą ir rinką; itin specializuotų produktų kūrimas, atsižvelgiant į jų naudojimą; atviras, aplinkai saugus ir atsakingas požiūris į verslą. 

Siekiama, kad šie trys veiksniai padės pakloti tvarius ir ilgalaikius pamatus įmonės augimui ateityje ir vartotojų poreikių išpildymui.

Išsaugotos prekės 0