Žemo slėgio automatinis purkštuvas Wagner TOPFINISH GA 1030

Kodas: 2412462 Spausdinti
Automatinis purkštuvas Wagner TOPFINISH GA 1030, skirtas pramoniniam skystam padengimui, įtikina puikiomis purškimo savybėmis ir aukštos kokybės purškimo raštu.
Galvutės dydis
Oro skaidymo būdas
Montavimas
Medžiagos tiekimas
Valdymo tipas
Adatos eiga
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
1 071,88 €
vnt / su PVM
Kiekis
Gamintojo sandėlyje
Pristatymas: Teiraukitės
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Automatinis purkštuvas Wagner TOPFINISH GA 1030, skirtas pramoniniam skystam padengimui, įtikina puikiomis purškimo savybėmis ir aukštos kokybės purškimo raštu. Universalus įrenginys ypač mažai dėvisi, todėl sumažėja atsarginių dalių sąnaudos ir perpus sumažėja priežiūros išlaidos. Tai įgalina saugų padengimą nepertraukiamo veikimo metu.

Dėl savo modulinės konstrukcijos, gali būti naudojamas įvairiems darbams, pvz., dengti ruošinius iš medžio, metalo ar plastiko, kur būtina nepriekaištinga išvaizda ir aukštos kokybės paviršiai.

Turi dviejų dalių antgalį, susidedantį iš antgalio galvutės ir purkštuvo veržlės, taip taupant išlaidas. Susidėvėjus, reikia pakeisti tik purkštuvo galvutę. Visos su medžiaga besiliečiančios dalys pagamintos iš patvaraus nerūdijančio plieno, o adata turi papildomą dilimui atsparią ir mažos trinties dangą.

Optimizuota, ypač patvari pakuotė ir specialiai padengta adata palaiko nepertraukiamą veikimą. Net ir po milijono perjungimų operacijų lauko bandymų metu nebuvo jokių nuotėkių. Atitinkamai, techninės priežiūros operacijų skaičius gerokai sumažėja. Dėl modulinės ir patogios techninės priežiūros konstrukcijos susidėvėjusios ir atsarginės dalys gali būti pakeistos labai greitai. Tai padidina našumą ir tuo pačiu sumažina priežiūros bei atsarginių dalių sąnaudas.

Optimizuotas dizainas sumažina purškimo perteklių ir medžiagų sąnaudas. Tai leidžia pasiekti iki 85 procentų perdavimo efektyvumą. Medžiagos srautas labai tiksliai reguliuojamas adatos reguliavimo rankenėle su mikrometro varžtu. Tiekiamas su vidiniu ir išoriniu oro reguliavimu, naudojant purkštuvo mygtukus arba nuotolinio valdymo pultą. Kad dengimo procesas būtų patikimas, oro tiekimas automatiškai nutraukiamas, kai tik užsidaro adata.

Gali būti greitai pakeistas į skirtingus variantus. Galimi keli oro dangteliai ir purkštukai skirtingiems dažams tepti. Kad sandėliavimo ir investicijų sąnaudos būtų mažos, šios ir adatos yra identiškos rankinio TOPFINISH oro purškimo purkštuvo GM 1030P atsarginėms dalims. TOPFINISH GA 1030 pasirinktinai gali būti tiekiamas su keliais cirkuliaciniais variantais, su skalavimu ir be jo
vožtuvas ir su įvairiomis pagrindo plokštėmis. Pasirenkamos galinės arba šoninės jungtys palaiko optimalų judėjimą. Priklausomai nuo reikalingo tvirtinimo tipo ir roboto montavimui, yra keletas adapterių. Be to, yra roboto versija su fiksuotu adatos eiga be oro vožtuvų.

TOPFINISH GA 1030 privalumai:
Įvairus pritaikymas: tinkamas dengti ruošinius iš medžio, metalo ar plastiko, kur svarbu kokybiška išvaizda. Gali būti naudojamas vandens ir tirpiklių pagrindu, taip pat UV ir labai abrazyvinėms medžiagoms. Gali būti individualiai sukonfigūruotas pagal specialius reikalavimus.
Puikūs dengimo rezultatai: sutaupote medžiagų sąnaudas, nes perdavimo efektyvumas siekia iki 88%.
Reikalauja mažai priežiūros: optimizuota, ypač patvari pakuotė. Ilgi techninės priežiūros intervalai dėl patvarių komponentų. Greitas susidėvėjusių ir atsarginių dalių keitimas.
Patikimas: universalus įtaisas yra ypač mažai dėvisi ir užtikrina nepertraukiamo veikimo metu saugią dangą. Tiksliai pagamintos oro skaidymo galvutės ir optimizuotas oro srautas užtikrina tobulą purškimą.

Charakteristika

Ilgis 139 mm
Triukšmo lygis 0 dB(A) - 92.8 dB(A)
Plotis 42 mm
Tinkamos naudoti medžiagos Abrazyvinės
Tirpiklinės
Vandeninės
Aukštis 42 mm
Medžiagos temperatūra 5 °C - 80 °C
Taikymo sritys Medienos danga
Metalo danga
Plastikinė danga
Svoris 650 g
Oro įleidimo slėgio diapazonas 0 bar - 8 bar
Medžiagos slėgis Maksimalus 8 bar
Sertifikavimas Atitinka ATEX direktyvą, atitinka CE direktyvą
Medžiagos jungtis G 1/4“
Maksimali oro temperatūra 50° C
Perjungimo laikas 20 ms
Valdymo oro jungtis QS-1/8-6
Purškimo oro jungtis QS-1/8-8
Medžiagos praėjimo skersmuo 9 mm

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0