Wagner FineCoat 9700 elektrinis dažymo aparatas, 2426601

Kodas: 2426601 Spausdinti
Wagner FineCoat 9700 (2426601) - dažymo aparatas su HVLP technologija, kurios galinga turbina leidžia pritaikyti įvairiems vidaus ir išorės darbams, kuriuos galima išplėsti papildomais priedais.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Wagner FineCoat 9700 (2426601) - dažymo aparatas su HVLP technologija, kurios galinga turbina leidžia pritaikyti įvairiems vidaus ir išorės darbams, kuriuos galima išplėsti papildomais priedais. Su tirpikliams atspariu HVLP purkštuvu galima apdoroti visus įprastus vandens ir tirpiklių dažus.

Be to, FineCoat 9700 žemo slėgio technologija sukuria minimalų purškimo rūką, kuris yra nekenksmingas medžiagai ir aplinkai. Visi oro ir medžiagos kiekio nustatymai yra visiškai reguliuojami purkštuve, kad atitiktų dengtą objektą.

Rekomenduojama: metaliniams paviršiams (pvz., turėklams, radiatoriams, su papildomais priedais - garažams, vartams ir tvoroms) ir mediniams paviršiams (pvz., stalams, durims, staktoms, virtuvės fasadams ir baldams).

FineCoat 9700 privalumai:
HVLP smulkus purškimas: paprastas valdymas ir tobuli paviršiai
Dvigubi oro filtrai: lengvai pasiekiami filtrai su dideliu paviršiumi optimaliam purškimui
HVLP purkštuvas: ergonomiškas dizainas, užtikrinantis nepavargantį purškimą
Purkštuvo laikiklis: skirtas HVLP purkštuvams su gravitacinio padavimo bakeliu (purkštuvą su gravitaciniu padavimo bakeliu galima įsigyti kaip atskirą priedą)
FineCoat purkštuvo laikiklis: darbo pertraukoms, sandėliavimui ir transportavimui
Integruota laikymo dėžutė: idealiai tinka adatoms, oro dangteliams, įrankiams ir valymo reikmenims laikyti
Filtro įspėjamoji lemputė: rodo, kada filtrą reikia išvalyti arba pakeisti

Charakteristika

Galia 1,15 kW
Triukšmo lygis 80 dB
Rūšis FineCoat 9700
Variklio tipas Elektrinis
Įtampa/Dažnis 230 V/50 Hz
Purškimo tipas XVLP/HVLP
Maksimalus slėgis 0,3 bar
Darbų apimtis 50 m² - 200 m²
Tinkamos naudoti medžiagos Aliejinės medžiagos
Emaliai
Gruntai
Impregnantai
Lakai
Tepalai
Pompos tipas Turbininė pompa
Svoris 6.8 kg

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0