Wagner SuperFinish 21 Pro Airless Enamel elektrinis beoris dažymo aparatas, 2.1 l/min, 2437312

Kodas: 2437312 Spausdinti
Wagner SuperFinish 21 Pro Airless Enamel (2437312) - patvarus, mažai priežiūros reikalaujantis dažymo aparatas su labai tolygiu purškimo būdu.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Visi kompaktiško diafragminio siurblio privalumai sujungti į tvirtą dažymo aparatą - Wagner SuperFinish 21 Pro (2437312), kuris suteikia kiekvienam puikią darbo patirtį ir puikius rezultatus.

Puikiai tinka dažams, gruntams, glaistams, dažikliams, impregnantams ir alyvoms purkšti vidutinio dydžio projektuose. Naudojant papildomus priedus taip pat galima purkšti ir vidaus sienų dažus.

Įleidimo ir išleidimo vožtuvą galima greitai ir lengvai pakeisti darbo vietoje. Taip sumažinamos prastovos, o aptarnavimo išlaidos lieka nedidelės. Kompaktiškas dizainas yra naudingas, nes transportuojant užima nedaug vietos.

Net esant labai žemam slėgiui ir su trumpa plona medžiagos žarna, SF 21 Pro gali pasiekti puikų purškimo rezultatą lakuojant ir naudojant emalį.

SuperFinish 21 Pro Airless Enamel privalumai:
• Membraninis siurblys - patvarus, mažai priežiūros reikalaujantis purkštuvas su labai tolygiu purškimo būdu
• Mažai priežiūros reikalaujantis variklis be šepetėlių ir lengvai keičiamos susidėvinčios dalys
• Membraninio siurblio technologija - maža pulsacija, užtikrinanti tolygų purškimą, ilgą tarnavimo laiką ir mažus techninės priežiūros reikalavimus
• Puikiai pritikytas dažymo darbams - turi 3,7 l talpos bakelį ir aukštos kokybės "Vector Pro" beorį purkštuvą su TT3 "FineFinish" purškimo antgaliu
• Didelis lankstumas: maksimalus lankstumas įvairiam pritaikymui. Tirpikliams atspari siurbimo sistema, greitai pakeičiama su bakeliu
• Maksimalus valdymas: lengva pasiekti tobulą apdailą naudojant įvairių tipų dangas. Sklandus slėgio reguliavimas nuo 0 iki 207 barų
• Mažas prastovos laikas: galima atlikti techninę priežiūrą lauke per mažiau nei 5 minutes. Greita ir lengva prieiga prie įprastų susidėvinčių dalių, kad būtų galima atlikti techninę priežiūrą vietoje ir sumažinti prastovos laiką
• Saugumas ir patikimumas: minimali elektronika ir labai atspari įtampos svyravimams. Labai efektyvus ir priežiūros nereikalaujantis variklis
• Lengvas valymas - reikia minimaliai valymo skysčių, nes įrenginio vidinis skerspjūvis yra nedidelis
• Didelis aprėpties greitis dėl beorio purškimo proceso

Charakteristika

Galia 900 W
Rūšis SuperFinish 21 Pro
Variklio tipas Elektrinis
Įtampa/Dažnis 230-240 V AC, 50 Hz
Purškimo tipas Airless (Beoris purškimas)
Maksimalus slėgis 207 bar
Didžiausias našumas 2,1 l/min
Maksimalus purkštuvo antgalio dydis 0,021“/0,53 mm
Didžiausia medžiagos klampa 15,000 mPas
Tinkamos naudoti medžiagos 2 komponentų lakas
Adhezinis skystis
Alyva
Glaistas
Gruntas
PVC lakas
Sintetinės dervos lakas
Vandens ir tirpiklių pagrindo lakas
Pompos tipas Diafragminė pompa
Apsaugos klasė IP 54
Komplekto žarnos ilgis 7,5 m
Svoris 23.6 kg

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0