• Naujiena Naujiena

Wagner FinishControl 4000 18V StandardSpray akumuliatorinis dažų purkštuvas, 2453687

Kodas: 2453687 Spausdinti
Akumuliatorinis dažų purkštuvas Wagner "FinishControl 4000 18V StandardSpray" (2453687) stebina nevaržoma judėjimo laisve, idealiai tinka visiems vandens ir tirpiklių pagrindu pagamintiems medienos ir metalo dažams.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Akumuliatorinis dažų purkštuvas Wagner "FinishControl 4000 18V StandardSpray" (2453687) stebina nevaržoma judėjimo laisve, skirta mažesniems objektams dažyti, remonto ir renovacijos darbams atlikti.

Su "StandardSpray" purškimo priedu, "FinishControl 4000 18V" idealiai tinka visiems vandens ir tirpiklių pagrindu pagamintiems medienos ir metalo dažams.

Puikūs akumuliatoriai kartu su bešepetėliniu varikliu užtikrina geresnį veikimo laiką, ilgesnį tarnavimo laiką ir optimalų išpurškimo našumą.

WAGNER yra BOSCH skirtingų prekės ženklų akumuliatorių sistemos AMPShare dalis.

!Atkreipkite dėmesį: akumuliatorius ir įkroviklis į komplektaciją neįeina!

"FinishControl 4000 18V StandardSpray" privalumai:
• XVLP purškimas su dideliu oro kiekiu ir mažu oro slėgiu (iki 0,2 bar), kad medžiaga būtų smulkiai išpurškiama ir paviršiai būtų nepriekaištingi
• "StandardSpray" purškimo priedas - patogus dirbti dėl mažo purškimo kiekio ir kompaktiškos, itin lengvos konstrukcijos
• 4,1 mm Visco antgalis, užtikrinantis didelį darbinį greitį
• Bešepetėlinė, ilgaamžė turbina, užtikrinanti tylų veikimą ir mažesnius techninės priežiūros reikalavimus
• Reguliuojamas medžiagos ir oro tūris - puikiai suderinamas su pasirinkta purškiama medžiaga
• Reguliuojama dažų srovė - kad puikiai derėtų prie objekto
• Filtro įspėjamoji lemputė - rodo, kada reikia pakeisti filtrą
• AMPShare bendra akumuliatorių sistema - galima sujungti daugelio profesionalių gamintojų įrankius, visiškai suderinama su "Bosch" 18 V įrankiais nuo 2008 m.

Charakteristika

Galia 370 W
Rūšis FinishControl 4000
Variklio tipas Elektrinis
Purškimo tipas XVLP/HVLP
Maksimalus slėgis 0,2 bar
Pompos tipas Turbininė pompa
Svoris 1,3 kg (be akumuliatoriaus)
Bakelio talpa 1000 ml
Apsauga nuo sprogimo Ne

Dokumentai

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0