Beoris purkštuvas Wagner Vector Pro 1/4”, su 4 pirštų rankena

Kodas: 538040 Spausdinti
Wagner Vector Pro yra idealus beoris purkštuvas, skirtas įvairiems lakams, emulsiniams ir lateksiniams dažams.
Kainos fizinėse vietose gali skirtis
Kaina
339,41 €
vnt / su PVM
Kiekis
Yra sandėlyje
Pristatymas: per 4 d.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Wagner Vector Pro yra idealus beoris purkštuvas, skirtas įvairiems lakams, emulsiniams ir lateksiniams dažams. Paprasta valdyti dėl jo lengvo gaiduko, 1 piršto saugos slankiklio ir pasukamos jungties.

Be to, gaiduko apsaugoje integruotas įrankis leidžia greitai pakeisti filtrą be įrankių. Ergonomišką rankeną su briaunuota konstrukcija lengva valyti.

Kitas privalumas yra ilgesnis tarnavimo laikas, palyginti su panašiais purkštuvais. Darbo pertrūkių metu Vector Pro galima pajungti bet kur, pvz. prie kopėčių ar pastolių.

Vector Pro privalumai:
• Profesionalus pradinio lygio purkštuvas: puikiai tinka įvairiems lakams, emulsiniams ir lateksiniams dažams tepti.
• Lengva naudoti: lengvas gaidukas darbui be nuovargio. Leidžia darbą atlikti tik viena ranka.
• Ypač ergonomiškas: lengvai valoma rankena su briaunota struktūra. Papildomas sklandžiai besisukantis sukamasis šarnyras.
• Su "TradeTip 3" antgalio laikikliu: antgalio laikiklio kitoje pusėje esantys pagilinimai sumažina oro turbulenciją ir užtikrina tobulą purškimo raštą. Dėl itin plataus kampo išvengiama dažų nuosėdų.
• Praktiški laikymo kabliukai: leidžia greitai užkabinti purkštuvą pertraukus darbą, pavyzdžiui, ant kopėčių ir pastolių.

Charakteristika

Triukšmo lygis 0 dB(A) - 81 dB(A)
Darbinė temperatūra 5 °C - 40 °C
Purškimo tipas Airless (Beoris purškimas)
Medžiagos temperatūra 0 °C - 43 °C
Taikymo sritys Išorės darbams
Vidaus darbams
Svoris 599 g
Medžiagos slėgis 0 bar - 250 bar

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0