Vakuuminis griebtuvas popieriniams ir plastikiniams maišams kelti Lifts All Vacuum Sack Gripper, iki 50 kg

Kodas: 92-10006 Spausdinti
Vakuuminis griebtuvas popieriniams ir plastikiniams maišams „Vacuum Sack Gripper“ rekomenduojamas naudoti keliant maišus iki 50 kg, puikiai tinka kelti plokščius, hermetiškus maišus, pavyzdžiui, iš padėklo ar paletės ant konvejerio.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija



Vakuuminis griebtuvas popieriniams ir plastikiniams maišams „Vacuum Sack Gripper“ rekomenduojamas naudoti keliant maišus iki 50 kg. Puikiai tinka kelti plokščius, hermetiškus maišus, pavyzdžiui, iš padėklo ar paletės ant konvejerio.

Poringiems maišams, rekomenduojame naudoti mechaninį maišų griebtuvą „Mechanical Sack Gripper“.

Privalumai:
• Pagamintas iš nerūdijančio plieno: skirtas švariai aplinkai.
• Ekonomiškas sprendimas: tylus ir saugus, taip pat taupiai vartoja energiją ir sunaudoja tik 5–10% kitų vakuuminių kėlimo priemonių sunaudojamos energijos. Unikalus „Precivac“ siurblys užtikrina, kad vakuuminis slėgis išliktų reikiamo lygio per visą kėlimo procesą.
• Greitas ir lengvas kėlimas: norėdami pakelti maišą, padėkite griebtuvą ant krovinio ir paspauskite žalią mygtuką. Tada pakelkite krovinį ir perkelkite jį į norimą vietą. Sugriebimas trunka ne ilgiau kaip dvi sekundes, o tai reiškia, kad darbas gali vykti greitai ir sklandžiai.
• Valdymo blokų pasirikimas: galima rinktis dviejų tipų valdiklius: (a) kur greitis valdomas aukštyn/žemyn svirtimis ar paleidikliais, arba (b) su balansatoriumi, kai griebtuvą galima manevruoti visomis kryptimis, fiziškai jį judinant rankomis.

Charakteristika

Maksimalus keliamos pakuotės svoris 50 kg
Reikalingas oro slėgis 6-7 bar
Valdymo blokas Proporcingas greičio valdymas arba balansavimas
Rekomenduojama pramonės šaka Farmacijos pramonei
Tinka pakuotėms kelti Maišams

Dokumentai

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0