Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner SuperCenter EVO

Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner SuperCenter EVO skirtas greitam ir patikimam spalvų keitimui, pasižymintis dideliu automatizavimo laipsniu ir nedulkėtu veikimu.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Miltelinio dažo paruošimo ir tiekimo centras Wagner SuperCenter EVO skirtas greitam ir patikimam spalvų keitimui, pasižymintis dideliu automatizavimo laipsniu ir nedulkėtu veikimu.

Įrengti jutikliai duomenims rinkti, todėl gaunami statistiniai duomenys apie įvairius gamybos duomenis, pavyzdžiui, dažų miltelių sąnaudas.

Wagner SuperCenter EVO privalumai:
• Didelis našumasi: aukštas atskirų procesų automatizavimo laipsnis įgalina paprastą ir aukštą efektyvumą.
• Patikimi rezultatai: galingi dažų miltelių purkštukai užtikrina vienalytį miltelių tiekimą. Dėl aukštos kokybės miltelių paruošimo skystinimo būdu ir pasirenkamu aukšto dažnio ekranavimu pasiekiama aukšta dažymo kokybė.
• Didelis efektyvumas: dvigubai suprojektuota ir automatizuota šviežių miltelių stotis su integruotais svorio jutikliais gerokai padidina našumą, palyginti su įprastais dažų miltelių paruošimo ir tiekimo centrais.

Charakteristika

Ilgis 1500 mm
Plotis 2400 mm
Aukštis 2400 mm
Oro įleidimo slėgis 6-8 barai
Suspausto oro suvartojimas 25 Nm³/val
Trifazės srovės jungtis 220–240/380–420 V, 50 Hz

Gamintojas

Wagner Group būstinė

Jau dešimtmečius „Wagner“ grupė visame pasaulyje yra žinoma kaip novatoriškų dažymo įrangos komponentų gamintojas tiekėjas.

Pramonei „Wagner“ siūlo technologiškai pažangią įrangą ir sistemas. Skystosioms bei miltelinėms dangoms purkšti aukštu ar žemu slėgiu ir taip padengti apdirbamą paviršių. Statybiniam sektoriui siūlo patikimą ir ekonomišką įrangą, pritaikytą dirbti su įvairiomis technologijomis bei medžiagomis. „Pasidaryk pats“ „Wagner“ sukūrė platų meistrams skirtą produktų asortimentą.

Daugelis medienos, metalo, plastiko ir automobilių pramonėje dirbančių įmonių išbandė ir įdiegė „Wagner“ įrangą savo gamyboje.

Siekiant kuo geriau patenkinti „Wagner“ klientų poreikius, įmonės produktų asortimentas yra suskirstytas į du padalinius. Dekoratyvinės apdailos skyrius kuria įrankius ir įrangą, specialiai pritaikytą statybininkų ir „pasidaryk pats“ meistrų poreikiams, o „Industrial Solutions“ padalinys kuria ir gamina pramonei skirtus komponentus bei įrangą skirtą užnešti chemines medžiagas ant paviršių.

„Wagner“ tiekia komponentus ir sprendimus, skirtus rankiniam ir automatiniam skysčių, tirpiklių ir vandens pagrindo medžiagų padengimui ant paviršių. Įmonės dėmesys sutelktas į patikimumą, ilgaamžiškumą bei saugų procesų valdymą ir kokybę.

Išsaugotos prekės 0
Susijusios prekės