Sukomplektuota pakuočių kėlimo sistema Lifts All, iki 600 kg

Kodas: 0000404046 Spausdinti
Ergonomiška Lifts All krovinių kėlimo sistema susideda iš viršutinių bėgių sistemos arba krano, pneumatinio keltuvo Bal-Trol ir griebtuvo, kuri garantuoja saugų, ergonomišką ir energiją taupantį pakuočių tvarkymą.
Iki nemokamo pristatymo jums liko
180,00 €

Prekės informacija

Ergonomiška Lifts All krovinių kėlimo sistema susideda iš viršutinių bėgių sistemos arba krano, pneumatinio keltuvo Bal-Trol ir griebtuvo (kėlimo įrankio). Tokios sistemos garantuoja saugų, ergonomišką ir energiją taupantį pakuočių tvarkymą.

Daugumai sandėlių ir gamyklų naudinga naudoti kėlimo sistemą. Griebtuvo montavimas gamybos procese, surinkimo linijoje arba darbo vietose, kur vyksta pasikartojantys kėlimo judesiai, gali turėti didelį skirtumą. Sunkus kėlimo darbas tampa lengvas. Operatorių kūno laikysena ir judesiai normalizuojasi. Tradicinius darbinius ritinius, kuriems reikėjo fizinės jėgos, dabar gali atlikti bet kas. Taip prisidedama prie sveikesnio personalo ir mažiau nedarbingų atostogų.

Kėlimo sistemas galima pagaminti pagal konkrečius klientų poreikius ir jų darbo vietas. Naudodami sukomplektuotą kėlimo sistemą, darbuotojai gali efektyviai ir ergonomiškai pakelti maišus, dėžes, statines, ritinius ir dar daugiau.

Individualizuotos viršutinių bėgių sistemos ir strėlės kranai suteikia lankstumo perkeliant prekes didesnėse darbo vietose. Atsižvelgdami į poreikius, galime pasiūlyti sprendimus, užtikrinančius efektyvią darbo eigą kaip tik jums. Viršutinės sistemos yra daugybės konfigūracijų. Kranai gali būti montuojami ant sienų, lubų arba ant stulpų, sumontuotų darbo zonoje. Ypač populiarus sprendimas - mobilus strėlinis kranas FlexiCrane Mobile, kurį šakiniu krautuvu galima perkelti ten, kur jo labiausiai reikia.

Bal-Trol, pneumatinis keltuvas, paprastai montuojamas ant krano arba viršutinių bėgių sistemos. Naudojant Bal-Trol, krovinį galima pakelti ir nuleisti.

Griebtuvai yra įvairių modelių, priklausomai nuo to, koks yra krovinys ir kaip jį reikia tvarkyti.

Pilnai ergonomiška kėlimo sistema susideda iš trijų dalių:
• Traversinė sistema arba strėlinis kranas, leidžiantis laisvai perkelti krovinį tam tikru perimetru.
• Bal-Trol, dėl kurio krovinys tampa nesvarus ir naudojamas pakelti bei nuleisti.
• Griebtuvas (kėlimo įrankis), kuris suima krovinį naudojant vakuuminius siurbtukus, mechaninius griebtuvus arba kabliuką.

Charakteristika

Maksimalus keliamos pakuotės svoris 600 kg
Maksimalus kėlimo aukštis 1,5 - 8 m

Gamintojas

Lifts All AB“ yra Švedijos kėlimo įrenginių, skirtų produktų ir medžiagų tvarkymui, tiekėjas ir gamintojas pramonėje, sandėliuose ir farmacijoje.

„Lifts All“ buvo įkurta 1981 m., o pagrindinis tikslas buvo parduoti elektrinius kabelių hidraulinius įrankius. 1994 m. įmonė nukreipė susidomėjimą į pneumatinių kėlimo įrankių gamybą ir pardavimą. Per metus „Lifts All“ sukaupė žinių ir patirties pritaikant pneumatinius kėlimo įrankius ir sistemas.

Kėlimo įrankiai ir sistemos yra sukurti remiantis unikalia balansavimo technologija, leidžiančia vartotojui perkelti  krovinį nejaučiant jo svorio.

Kompanijos vizija yra suteikti geresnę darbo dieną visiems, dirbantiems su pakuočių ir krovinių perkėlimu.

Išsaugotos prekės 0